19. oktober 2019
Anne Louise Blichers gengivelse af naturen kan ses på Kulturloftet fra på lørdag 13. oktober.
Anne Louise Blichers gengivelse af naturen kan ses på Kulturloftet fra på lørdag 13. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Når kunst leder tanken videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når kunst leder tanken videre
Stevns - 11. oktober 2018 kl. 15:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kulturloftet indbyder lørdag 13. oktober kl. 11 til årets næstsidste fernisering i de rustikke lokaler på Store Heddinge Biblioteks førstesal.

Her vil man de kommende fire uger kunne se værker at Anne Louise Blicher, der bor og arbejder i København. Hun er uddannet i klassisk maleri og tegning fra Florence Academy of Art i Firenze og Göteborg (2008-11) og er desuden post graduate fra Kungliga Konsthögskolan i Stockholm i grafik (2014-15).

Hendes speciale er, hvad hun selv kalder det nutidige landskabsmaleri, der modsat romantikkens klassiske syn på naturen som noget,

vi står og betragter, inddrager omgivelserne i jagten på det jordbundne sublime.

Anne Louise Blicher arbejder i forlængelse af de klassiske genrer, men det vigtigste er for hende er det, som billedet leder én til at

se - ikke, hvad det faktisk viser. Således er hendes billede af naturen i dag også en illustration af klimaforandringerne, der kan ses som »det ultimative udtryk for menneskeskabt design«.

Hun har mange teknikker på spil, men for hende handler det ikke om teknikken i sig selv, men nærmere det udtryk, som de forskellige teknikker kan bidrage med:

- Jeg tænker det ikke så meget som forskellige teknikker, men nærmere som en arbejdsproces. Teknikkerne giver forskellige udtryk. Jeg tænker ikke teknik - jeg tænker på resultatet.

Foruden de grafiske værker vil udstillingen vise oliemalerier.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk