16. oktober 2019
Frans Rasmussen og Anne Margrethe Dahl - kan opleves i et musikalsk causeri torsdag kl. 19 i Lille Heddinge Sognehus.
Frans Rasmussen og Anne Margrethe Dahl - kan opleves i et musikalsk causeri torsdag kl. 19 i Lille Heddinge Sognehus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikalsk ægtepar i ord og toner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikalsk ægtepar i ord og toner
Stevns - 12. juni 2018 kl. 06:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er på torsdag 14. juni kl. 19.00, at Lille Heddinge Sognehus slår dørene op for en aften med det musikalske ægtepar: Frans Rasmussen og Anne Margrethe Dahl, der har bosat sig i Holtug.

Arrangementet skulle oprindeligt have fundet sted i februar, men blev aflyst på grund af snestorm. Siden har der været tilløb til en musikalsk sangaften i maj alene med Frans Rasmussen, men den blev også aflyst. Men på torsdag ser det ud til at lykkes.

Anne Margrethe Dahl er en norskfødt dansk sopran, der er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun indledte sin karriere 1991 på Den Jyske Opera, inden hun 1999 blev fast knyttet til Det Kongelige Teater, hvor hun i stigende grad har optrådt i dramatiske roller. Hendes repertoire omfatter også musicals, og hun virker tillige som lied- og koncertsanger. I 2008 blev hun forstander for Opera-Akademiet.

I blev 1994 hun gift med dirigenten Frans Rasmussen. Han arbejdede tidligere som docent ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra han selv er uddannet pianist, hørelærepædagog og orkesterdirigent. Han har været kapelmester ved Det Kongelige Teater og Den Jyske Opera og har ved flere lejligheder gæstedirigeret i en lang række europæiske lande samt i Afrika, Nordamerika og Asien. Siden 2005 har Rasmussen været dirigent for Storstrøms Kammerensemble og er desuden kendt fra populære tv-programmer som Stemmer fra opgangen og Stemmer fra Vollsmose.

Der er fri entré til arrangementet, der er arrangeret af menighedsrådene i Lille Heddinge-Højerup, Havnelev samt Magleby-Holtug sogne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk