27. maj 2019
Genbrugskonsulent Finn Sørensen - her fotograferet før åbningen af butikken i Store Heddinge i efteråret 2014 - håber, at den ældre mand, der indleverede en pose med strikkegarn fredag 4. januar, vil give sig til kende. Foto: Erik Nielsen
Genbrugskonsulent Finn Sørensen - her fotograferet før åbningen af butikken i Store Heddinge i efteråret 2014 - håber, at den ældre mand, der indleverede en pose med strikkegarn fredag 4. januar, vil give sig til kende. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mulig donor af formue er filmet på video

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mulig donor af formue er filmet på video
Stevns - 15. januar 2019 kl. 16:37
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkekirkens Nødhjælp ligger inde med en videooptagelse, der viser billeder af den mand, som fredag 4. januar kl. 11.33 gik ind i genbrugsbutikken i Store Heddinge og afleverede en pose med garn. I denne pose gemte sig et større beløb i kontanter, som fortsat er i politiets varetægt.

arrow Læs også: Genbrugsbutik fandt stort pengebeløb: Video af mulig ejermand

- Vi har videoovervågning af butikken, så vi har billeder af manden. Der er tale om en ældre, gråhåret mand med skæg og briller iført blåt tøj. Ingen af de frivillige i butikken kan umiddelbart genkende ham, siger Finn Sørensen, der er genbrugskonsulent for Folkekirkens Nødhjælp i Syd- og Vestsjælland.

Ifølge Finn Sørensen viser overvågningsvideoen, at manden forlod butikken med en pose i hånden, og derfor antager han, at manden også har købt noget i butikken.

Det er helt almindeligt, at genbrugsbutikkerne modtager strikkegarn - både til salg og til at strikke tøj, som så kan sælges. Derfor var det først lørdag 5. januar, at de frivillige i butikken åbnede den indleverede pose med strikkegarn og fandt pengene.

- Det er ikke usædvanligt, at vi finder pengebeløb mellem indleverede effekter. Det usædvanlige er beløbets størrelse. Jeg må kun oplyse, at der er tale om et femcifret beløb, da politiet skal være helt sikre på, at pengene ikke havner i forkerte lommer. Derfor skal den rette ejermand kunne oplyse, hvor mange penge han eller hun har mistet, siger Finn Sørensen.

Ifølge genbrugskonsulenten er der tre muligheder for, hvad der er sket, da den mindre formue blev afleveret i butikken.

- Det kan være en fejl, og så skal han selvfølgelig have sine penge tilbage. Det kan også være gjort med vilje for at aflevere en anonym donation til os. Endelig kan manden have påtaget sig at aflevere posen med strikkegarn for en anden uden at vide, at der også lå penge i den, siger Finn Sørensen.

Læs mere om sagen i DAGBLADET Stevns onsdag

arrow Politiet søger ejermand af stort kontantbeløb
07. januar 2019 kl. 12:53 Opdateret: kl. 12:53

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk