26. januar 2021
Borgmester Anette Mortensen er glad for, at borgerne i Stevns Kommune fremover både kan se kommunalbestyrelsens møder live og som optaget video. Foto: Kenn Thomsen
Borgmester Anette Mortensen er glad for, at borgerne i Stevns Kommune fremover både kan se kommunalbestyrelsens møder live og som optaget video. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møder i kommunalbestyrelsen kan nu både opleves live og som optaget video

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møder i kommunalbestyrelsen kan nu både opleves live og som optaget video
Opdateret 24. november 2020 kl. 12:57
Stevns - 24. november 2020 kl. 11:26
Af Erik Nielsen

Fra og med i morgen, onsdag 25. november, når de lokale politikere mødes klokken 18, kan man følge kommunalbestyrelsens møder live på internettet eller finde en video af mødet bagefter. Det skriver Stevns Kommune i en pressemeddelelse.

- Det har været et stort ønske længe, men det blev for alvor aktuelt, da Coronakrisen holdt sit indtog, og lukkede for den offentlige adgang til vores møder i kommunalbestyrelsen. Vores møder skal jo være tilgængelige for offentligheden, så lige som mange andre kommuner måtte vi tænke kreativt, hurtigt, og finde nye veje, lyder det fra borgmester Anette Mortensen.

Hun tilføjer, at siden foråret, har man klaret sig med midlertidige løsninger.

- Men nu er vi klar med en permanent og meget bedre løsning. Det glæder jeg mig utrolig meget til, for på den måde får mange flere stevnsboer adgang til den politiske debat. De kan følge debatten live, og ikke mindst finde mødet bagefter, hvor de kan se præcis den del af mødet, som optager dem, siger borgmesteren.

Under selve mødet foregår alt som det plejer med udgangspunkt i en dagsorden, indlæg og afstemninger. Det vil sige, man kan åbne dagsordenen fra videoportalen.

Systemet fokuserer automatisk på taleren, så der er forbindelse mellem taler, billede og lyd.

Efter mødet: Når mødet er slut, kan du inden for kort tid finde en færdig video, hvor det er muligt at springe mellem mødepunkterne og kun se de sager, den eneklte er interesseret i.

Vælg selv platform
Man bestemmer selv, om mødet skal ses på computer, tablet eller mobil via en webbrowser.

Der er også mulligt at hente Kommune-TVs app.

Spørgetid
På grund af Corona er det lige nu ikke muligt at deltage i møderne fysisk. Har man et spørgsmål til kommunalbestyrelsens spørgetid, er man velkommen til at sende det til stevns@stevns.dk senest klokken 12 den dag mødet afholdes.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk