24. oktober 2019
Svend Erik Bodi kommer og fortæller om sit eget kræftforløb - og de senfølger, der er i forbindelse med prostatakræft. Det sker på en humoristisk og veloplagt måde.  Privatfoto
Svend Erik Bodi kommer og fortæller om sit eget kræftforløb - og de senfølger, der er i forbindelse med prostatakræft. Det sker på en humoristisk og veloplagt måde. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møde om tabubelagt sygdom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møde om tabubelagt sygdom
Stevns - 16. maj 2019 kl. 16:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kræftens Bekæmpelse på Stevns og Foreningen Propa holder orienteringsmøde om prostatakræft mandag 20. maj kl. 19.00 i mødelokalet bag biblioteket på Kystvejen 7B i Strøby Egede.

På mødet vil regionschef Poul Erik Andersen og formand for Midtsjælland og Stevns Svend Erik Bodi fortælle om prostatakræft, herunder hvad symptomerne er, og hvilke behandlingsmuligheder der er, og hvor god chancen er for at komme godt gennem livet.

Mens Poul Erik Andersen vil orientere om de nyeste tal og resultater, vil Svend Erik Bodi på en humoristisk måde fortælle om sit forløb og om de senfølger, der er, når man er blevet opereret. Det drejer sig om ikke at kunne holde på vandet og gå med ble og om impotens, og hvad man kan gøre for trods alt at leve et godt liv med begge dele.

Mange mænd har svært ved at tale om prostatakræft. Det er et tabubelagt emne, men når man først åbner sig, får man en rigtig god snak om tingene og finder ud af, at man ikke er alene.

Prostatakræft er den hyppigste form for kræft for mænd og den næsthyppigste dødsårsag. Opdages kræften i tide, er der gode muligheder for et langt og godt liv på trods af kræften, og hvis man er heldig, kan man helt slippe af med sygdommen. Det er en sygdom, der er ligeså hyppig for mænd, som brystkræft er for kvinder, hedder det i indbydelsen til mødet.

Alle er velkomne, og mødet er gratis. Tilmelding senest lørdag 18. maj til: Anny Borch Jensen på annyborch@mail.dk eller tlf. 2924 7726.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk