1. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord: Tak for alt, Bjarne - du vil blive savnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Tak for alt, Bjarne - du vil blive savnet
Stevns - 31. marts 2020 kl. 17:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er med tristhed i hjertet, at jeg hører at tidligere Kulturchef Bjarne Hansen er død. En personlighed der i den grad fik sat kulturen på dagsordenen i Stevns Kommune.

arrow Læs også: Mindeord: En varmhjertet og talentfuld mand

Første gang jeg mødte Bjarne er 40 år siden. Jeg havde netop meldt mig ind i Socialdemokratiet , der var indkaldt til medlems møde og eneste medlem der mødte op var mig, en ung kvinde på 25 år. Den socialdemokratiske gruppe tog imod mig med åbne arme, ikke mindst Bjarne . Han fik stor betydning for mit politiske virke og ikke mindst min forståelse af vigtigheden af kunst og kultur i samfundet. Jeg var heldig, at han var Kulturchef i Stevns kommune i min borgmestertid fra 1990-2002. Mange nye skibe blev sat i søen i disse år sammen med min kulturudvalgsformand, Hans Jørgen Lund Jensen, og rigtigt mange kom sikkert i havn. Det ser vi overalt i Stevns kommune i dag.

Snurretoppen, Kulturloftet, Stevns Naturcenter, Boesdal kalkbrud, Stevnsfortet, Åbne atelierdøre, for blot at nævne nogle. Med stor dygtighed klarede han rollen som embedsmand og alle partier havde tillid til hans dømmekraft og upartiskhed på trods af hans socialdemokratiske fortid i kommunalbestyrelsen. Bjarne vil blive savnet, ikke mindst for sit altid gode humør og nærvær overfor sine medmennesker.

Tak for alt, Bjarne.
Gina Øbakke

Tidligere Borgmester

arrow Mindeord: Klassen har mistet sin lærermester
30. marts 2020 kl. 18:00 Opdateret: kl. 12:38
arrow Mindeord: Et af skovens store træer er faldet
28. marts 2020 kl. 10:06 Opdateret: kl. 16:30
arrow Nekrolog: En stærk livsnerve er lukket ned
27. marts 2020 kl. 15:39 Opdateret: kl. 17:08
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk