22. juni 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord: Sol-Ole er ikke hos os mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Sol-Ole er ikke hos os mere
Stevns - 12. maj 2021 kl. 17:16

Det er med stor sorg, at Solgårdsparkens Onsdagshold tirsdag modtog meddelelsen om, at Sol-Ole havde tabt kampen mod kræften.

Tilnavnet: Sol fik Ole, da der på et tidspunkt var tre Oler, der arbejdede frivilligt i Solgårdparken, og da Ole boede i Solsiden - lige ved siden af Parken - var det naturligt at vælge det øgenavn for at skelne.

Sol-Ole var et behageligt menneske og en god kammerat med en god humor. Sol-Ole gik meget op i de tillidshverv, som han fik, og var ikke til at slå ud, selv om han fik konstateret kræft. Arbejdsindsatsen ændredes gradvist med sygdommens tiltagen, men det var ikke med Oles gode vilje.

Ole havde sidste onsdag doneret et tempeltræ som minde om sit aftryk på Solgårdsarbejdet. Træet er plantet mellem Tehuset og Gefionfundamentet og venter nu på skiltet til minde om Sol-Ole.

Onsdagsholdet har mistet en god kammerat, et hyggeligt festmenneske og en ihærdig Solgårdsven. Tankerne går til Rita, der har mistet sin gode ven og samlever.

Æret være Sol-Oles minde.
Olli Pedersen

formand Solgårdsparkens Støtteforening

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk