1. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord: En ægte ildsjæl er her ikke mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: En ægte ildsjæl er her ikke mere
Stevns - 15. oktober 2019 kl. 18:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mindeord
Formanden for ældrebadminton i AIK 65 Strøby Badminton, Hanne Petersen er efter kort tids sygdom gået bort den 6. oktober.

Hanne var i mere end 30 år en særdeles aktiv ildsjæl enten som ungdomstræner og -leder, husmoderbadminton, bestyrelsesmedlem og de sidste mange år formand for klubbens 60+-afdeling.

Hanne var perfektionist, når det drejede sig om planlægning af arrangementer, og begyndte altid i god tid at finde gaver til jule- og sæsonafslutningsstævner. Når hun så et godt tilbud på dagligvarer og gaveartikler, blev der foretaget indkøb, selvom der måske var 4-5 måneder til næste arrangement.

Indkøbene kunne være en del af præmierne i de lotterier, der indgik i de sociale arrangementer, der blev afviklet i forbindelse med badmintonspillet,

Til 60+ gruppen blev der også sendt remindere, når der var noget, man skulle huske på enten stævner eller mødetidspunkter.

Til bestyrelsesmøderne var Hanne altid velforberedt, og vi vil savne de hyggelige timer, vi havde sammen med hende. Både den almindelige sociale snak over maden og efterfølgende drøftelser omkring bestyrelsesarbejdet.

Hanne og hendes altid gode humør og hjælpsomhed vil blive savnet i badmintonklubben.

Æret være hendes minde.
På bestyrelsens vegne

Gorm Rimdal
AIK 65 Strøby Badminton

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk