27. januar 2021
Merete Hansen fra Store Heddinge bidrager med syv malerier på årets Corner - bl.a. dette maritime islæt, der er helt klassisk for hendes karakteristiske udtryk. Foto: P-E Foto
Merete Hansen fra Store Heddinge bidrager med syv malerier på årets Corner - bl.a. dette maritime islæt, der er helt klassisk for hendes karakteristiske udtryk. Foto: P-E Foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Merete udstiller på lukket Corner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Merete udstiller på lukket Corner
Stevns - 12. januar 2021 kl. 17:31
Af Henrik Fisker

Normalt er Corner-udstillingen ved Kongens Lyngby én af årets store kulturbegivenheder, der tiltrækker publikum fra nær og fjern. Af samme grund er der stor prestige forbundet med at udstille på Sophienholm, der ligger malerisk smukt ned til søens blanke vand - ikke langt fra statsministerboligen Marienborg.

Men i år vil coronaen det anderledes. Derfor er den festlige fernisering - i år fastsat til lørdag 16. januar - aflyst, og det samme er de normale rundvisninger og kulturelle arrangementer så som koncerter. Men hvis restriktionerne ophæves eller lempes så meget, at udstillingen kan åbnes, vil der være offentlig adgang fra tirsdag 19. januar med dagligt åbent kl. 11-17, dog lukket om mandagen.

De nuværende restriktioner udløber søndag 17. januar med mulighed for forlængelse. Corner-udstillingens sidste dag er søndag 14. februar. Men under alle omstændigheder vil alle værker være tilgængelige og til salg på Corners hjemmeside: corner.dk fra mandag 18. januar.

I år er Merete Hansen ene om at forsvare de stevnske farver på Corner. Og farverigt er det at beskue hendes syv værker på udstillingen. De fleste af dem kredser om hendes forkærlighed for det maritime islæt - formentlig inspireret af de mindre fiskerbåde og fiskerhuse på Rødvig Havn. Men der er også blevet plads til et par fade med frugter i vanlig koloristisk stil. Et af værkerne er allerede solgt på forhånd, oplyser kunstneren.

Mens Elisabeth Bergsøe og Knud Odde holder pause fra udstillingen i år, er der i alt 31 Corner-medlemmer med i år. Hertil kommer fire gæsteudstillere.

Kunstnersammenslutningen Corner er stiftet i 1932 og er i dag Danmarks næststørste kunstnersammenslutning med medlemmer fra ind- og udland.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk