20. januar 2019
Hele 1300 indgangsbilletter blev der solgt til markedsdagen i Stevnshallen, som fandt sted søndag. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Hele 1300 indgangsbilletter blev der solgt til markedsdagen i Stevnshallen, som fandt sted søndag. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Markedsdag tiltrak 1300 besøgende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Markedsdag tiltrak 1300 besøgende
Stevns - 22. januar 2018 kl. 12:37
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det strømmede ind med mennesker allerede fra klokken 10, da dørene åbnede til et helt nyt tiltag fra Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening. Således nåede arrangementet med en markedsdag i Stevnshallen op på hele 800 solgte indgangsbilletter allerede inden klokken 12. Og da dagen var omme var man nået op på 1300 gæster i den gamle hal på Parkvej i Store Heddinge.

Det kostede 10 kroner at købe en billet og komme ind i hallen, der denne dag var et markedsmekka i stedet for byens omdrejningspunkt for sportslig udfoldelse. Indgangsbilletten fungerede også som en lotterikupon, hvor man automatisk deltog i lodtrækningen om eksempelvis hovedpræmien, der var et gavekort på 5.000 kroner til købstadens butikker.

Det var dog også muligt at købe sig til nogle ekstra chancer i den sammenhæng, og det var der også nogle, der benyttede sig af.

Store Heddinge Handelsstandsforening havde allieret sig med borgmester Anette Mortensen, der kiggede forbi ved 14-tiden for at udtrække og annoncere vinderen af den flotte hovedpræmie.

- Det var en succes både målt i antal af solgte billetter, og ikke mindst glæden hos udstillere og besøgende efterfølgende. Vi har ikke gjort regningen op endnu, men det ser ud til, at det er lykkes at skabe lidt overskud - det er vi selvfølgelig meget tilfredse og taknemmelige for allerede første år med en markedsdag i Stevnshallen, siger Tim Warner, der er formand for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk