20. januar 2018
Ægteparret Vera og Hans-Jørgen Løje takker af som virksomhedsejere. De har solgt Løje?s El-service til Stensbjerg El i Herfølge med overtagelse 1. september.  Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Ægteparret Vera og Hans-Jørgen Løje takker af som virksomhedsejere. De har solgt Løje?s El-service til Stensbjerg El i Herfølge med overtagelse 1. september. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Markant el-virksomhed solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Markant el-virksomhed solgt
Opdateret 09. august 2017 kl. 08:45
Stevns - 08. august 2017 kl. 13:25
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Løje's El-service har eksisteret siden 1985 og har med Vera og Hans-Jørgen Løje's måde at drive virksomhed på fået en hel del stevnsboer til at vælge netop deres løsninger, når el-arbejder skulle udføres. Nu har ægteparret solgt deres livsværk til Stensbjerg El i Herfølge til overtagelse 1. september. De nye ejere vil føre både belysningsbutik og installatør-virksomheden i Store Heddinge videre.

Det er Mette og Lasse Aagaard, som står bag købervirksomheden Stensbjerg El i Herfølge. De har begge rødder på Stevns og ved, hvad de overtager.

Lasse Aagaard Hansen, der er indehaver af Stensbjerg bekræfter, at de har tænkt sig at føre virksomheden videre med det samme navn som nu.

- Butikken vil vi give et lille løft med både belysning og brugskunst. Og der vil fortsat være salg af hvidevarer, siger han til DAGBLADET.

Overdragelsen sker officielt per 1. september, men der er først reception i Vestergade 21 fredag 15. september klokken 13, hvor man både kan møde det nye ejerpar: Mette og Lasse Aagaard samt sælgerne: Vera og Hans-Jørgen Løje.

Læs historien om Vera og Hans-Jørgen Løjes livsværk i DAGBLADET Stevns tirsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk