12. april 2021
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mangler indsamlere i købstaden mod kræften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mangler indsamlere i købstaden mod kræften
Stevns - 07. april 2021 kl. 17:37
Af Erik Nielsen

Indsamlingen til Kræftens Bekæmpelse på søndag 11. april foregår både fysisk og digitalt og følger alle myndighedernes anbefalinger. Men her onsdag formiddag står indsamlingsleder Anny Borch Jensen alligevel og mangler nogle indsamlere.

- Jeg har 97 indsamlere til 135 ruter. Og det er vel ganske pænt. Men jeg er overrasket over, at der blandt andet mangler at blive fordelt tre ruter i Store Heddinge. Tre af ruterne er tomme i øjeblikket, siger indsamlingslederen, der også nævner Magleby og flere af de små landsbyer, som steder, hvor der mangler indsamlere.

Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen.

Hvis du ønsker at hjælpe på søndag, kan du henvende dig direkte til Anny Borch Jensen, hvor du også kan få yderligere oplysninger. Skriv på mail: annyborch@mail.dk eller tlf./sms 2924 7726.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk