17. december 2017
Magnus Ulrich får her et stort ønske opfyldet - nu kan han komme i marken sammen med sin far - på sin helt egne ATV.  Og hjelmen passer også.  Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Magnus Ulrich får her et stort ønske opfyldet - nu kan han komme i marken sammen med sin far - på sin helt egne ATV. Og hjelmen passer også. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magnus: Holy shit - er det min?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magnus: Holy shit - er det min?
Stevns - 07. oktober 2017 kl. 06:33
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sabine og Søren Ulrich har ud over Magnus også fem-årige Villads, der bor sammen med dem på gården i Store Tårnby. Og ja, så skal vi da også huske at nævne Farmor, der bor i en lejlighed i den ene længe af gården.

Den otte-årige dreng har muskelsvind - en sygdom, som desværre kun bliver værre med tiden. Og han har ikke kræfter til at gå ret langt mere.

- Magnus kan ikke kravle op i sin hule længere. Og værst af alt - han kan ikke komme med far ud til fårene eller besøge venner, der bor for enden af marken, fortæller Ingeborg Rudolf, der er frivillig regionskoordinator for Ønskefonden.

På den baggrund har fonden besluttet, at Magnus Ulrich fredag skulle have en gave, der kan gøre en forskel fremover.

Hun og Lene Efferbach - der også er frivillig i Ønskefonden - tog derfor ud familien i Store Tårnby for at forære den otte-årige dreng en såkaldt ATV, der er en firehjulet motorcykel.

Fredag klokken 13.45 bankede de to lokale ildsjæle fra Ønskefonden derfor på med den store overraskelse, som det helt store omdrejningspunkt.

Og reaktionen fra den muskelsvinds-ramte dreng udeblev ikke.

- Holy shit, er det min!, lød det helt spontant, da han pludselig stod med en ATV magen til sin fars - men i børnestørrelse.

Læs mere i DAGBLADET Stevns lørdag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk