24. juni 2019
Forsiden på det nye erhvervsmagasin fra Stevns Erhvervsråd tager sig således ud. Det har et oplag på 1500 og tænkes udgivet én gang om året. 					                     Privatfoto
Forsiden på det nye erhvervsmagasin fra Stevns Erhvervsråd tager sig således ud. Det har et oplag på 1500 og tænkes udgivet én gang om året. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magasin for erhvervslivet ser dagens lys

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magasin for erhvervslivet ser dagens lys
Opdateret 22. januar 2019 kl. 16:18
Stevns - 22. januar 2019 kl. 15:57
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I samarbejde med Stevns Kommune har Stevns Erhvervsråd igennem et år arbejdet på et magasin, som blandt andet byder på flere erhvervsportrætter og interviews. Det 40 sider lange magasin henvender sig direkte til erhvervslivet på Stevns og bliver trykt i et oplag på 1500 eksemplarer, som nu er klar til at blive sendt ud til i alt 1200 stevnske virksomheder.

Magasinet sendes således ikke kun ud til ervhervsrådets medlemmer, men til alle aktive virksomheder i Stevns Kommune. Og så vil man lægge eksemplarer af magasinet i Tinghuset og andre offentlige steder, hvor nysgerrige borgere er velkomne til at komme og læse det.

Det er første gang, at det lokale erhvervsråd sender et fysisk magasin på gaden, og efter planen vil det udkomme en gang om året.

Det nye erhvervsmagasin afspejler både virksomheder, kommunale medarbejdere og politikere.

- Med magasinet vil vi gerne skabe en større bevidsthed om det erhvervsliv, vi har i kommunen. I vores dagligdag støder vi på rigtig mange gode historier ude hos virksomhederne, som mange måske aldrig hører om. Vi håber, at historierne kan være med til at inspirere andre erhvervsdrivende og måske endda skabe en stolthed over alt det, vi kan her i Stevns kommune, forklarer erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.

Magasinet er skrevet i tæt samarbejde med Stevns Kommune, for et andet formål med det trykte materiale er at sætte fokus på alle de kræfter i kommunen og erhvervsrådet, som arbejder med at servicere og udvikle erhvervslivet - fra byggesagsbehandleren til iværksætterkonsulenten. Derfor indeholder magasinet også flere interviews med kommunens medarbejdere og politikere - herunder borgmesteren.

- I Stevns arbejder vi for at være en åben og imødekommende kommune, så derfor er vi glade for muligheden for at lade erhvervslivet komme tættere på alle dem, som arbejder med at udvikle og betjene erhvervslivet, siger borgmester Anette Mortensen i den sammenhæng.

Det nye magasin udkommer således også samtidig med, at kommunens nye erhvervspolitik træder i kraft for 2019-2023.

- Vi ser det som en god anledning til, at iværksættere og virksomheder kan få et indblik i den nye erhvervspolitik, som er udviklet i tæt samarbejde med erhvervslivet og som fremadrettet sætter kursen for økonomisk vækst og udvikling i Stevns Kommune, tilføjer formanden for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Mikkel Lundemann Rasmussen, som fortæller om den nye politik i et stort interview i erhvervsmagasinet.

Magasinet bliver også udgivet online, hvor alle kan kigge med. Følg adressen herunder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk