28. maj 2020
Der var stor rift om de stevnske mænd, da Per Jensen på Mænds Mødesteders vegne modtog Region Sjællands Sundhedspris 2016 på 30.000 kroner. Nu er de nomineret til Lokale- og Anlægsfonden pris på 100.000 kroner og titlen som Årets Fantastiske Forening. Privatfoto
Der var stor rift om de stevnske mænd, da Per Jensen på Mænds Mødesteders vegne modtog Region Sjællands Sundhedspris 2016 på 30.000 kroner. Nu er de nomineret til Lokale- og Anlægsfonden pris på 100.000 kroner og titlen som Årets Fantastiske Forening. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mænds Mødesteder står til ny stor hæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mænds Mødesteder står til ny stor hæder
Stevns - 16. maj 2017 kl. 06:14
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TV 2 Lorry har nu nomineret tyve foreninger, der går videre i tv-stationen hyldestprojekt til foreningslivet i Fantastiske Foreninger.

arrow Læs også: Ny mand i spidsen for succes-historien: Mænds Mødesteder

Tv-stationen fik 321 tilmeldinger, og juryen har så udvalgt de 20, som vores seere og brugere i sidste ende skal stemme om.

Mænd Mødesteder Stevns er blandt de nominerede, og det er jo bestemt ikke første gang, at den udadvendte mandeforening, som har til huse i Strøby, står til at blive hædret.

Der vil over de kommende måneder blive produceret små portrætfilm om hver af de nominerede. Film, som til august vil blive vist på tv-kanalen Lorry+ og på tv2lorry.dk.

På tv2lorry.dk kan alle brugere ud fra portrætterne stemme på den forening, der skal være Årets Fantastiske Forening. Selve kåringen vil finde sted på Frivillig Fredag, der afvikles 29. september.

I bunken med overvældende 321 ansøgninger fra spejdere, idrætsklubber, sociale fællesskaber, hobbyforeninger og mange andre store og små foreninger har juryen fundet de 20, der skal gå videre og dyste om Lokale- og Anlægsfondens pris på 100.000 kroner og titlen som Årets Fantastiske Forening.

Ansøgningerne viser, at der er et væld af foreninger med stærke og unikke fællesskaber.

Juryen bestående af tv-vært Sisse Fisker, bokser Sarah Mahfoud, direktør i Lokale- og Anlægsfonden Esben Danielsen og TV 2 Lorrys direktør Morten Kjær Petersen er blevet enige om at nominere følgende.

arrow Billeder: Mændene mødtes over grillmaden i sundhedens tegn
15. juni 2018 kl. 14:24 Opdateret: kl. 12:43
arrow Flere fondstilskud til Mænds Mødesteder
30. november 2017 kl. 14:16 Opdateret: kl. 13:10
arrow Billeder: Mette hos mændene på Blommevej
02. september 2017 kl. 06:30 Opdateret: kl. 17:21
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk