10. juli 2020
Der var højt humør, da administrerende direktør Jesper Hjulmand fra Seas-Nve besøgte Mænds Mødesteder på Stevns for at overrække en donation på 25.000 kroner i september. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Der var højt humør, da administrerende direktør Jesper Hjulmand fra Seas-Nve besøgte Mænds Mødesteder på Stevns for at overrække en donation på 25.000 kroner i september. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mændene overtager mødested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mændene overtager mødested
Stevns - 10. december 2016 kl. 06:02
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En pris- og pengeregn er på få år blevet Mænds Mødesteder Stevns til del. Og nu bliver mændene også ejer af deres eget klubhus på Blommevej 3 i Strøby.

arrow Læs også: Ny mand i spidsen for succes-historien: Mænds Mødesteder

Det blev besluttet på den lukkede del af kommunalbestyrelsesmødet i november, hvor alle 19 medlemmer stemte for forslaget, oplyser Per Jensen, der er formand for Mænds Mødesteder.

- Det er vi utroligt glade for, da det selvfølgelig giver en større frihed og ejerfølelse i forhold til vores klubhus, siger Per Jensen. Han har sammen med de 75 andre medlemmer i foreningen lagt masser af timer på stedet, og de har med flid og fondsansøgninger opnået at få renoveret den gamle bygning både ude og inde.

I Social- og Sundhedsudvalget har Mænds Mødesteder også fået et tilskud til huslejen, så alt i alt har det har været et helt fantastisk år hos Mænds Mødesteder Stevns, der for nylig også fik Region Sjællands Sundhedspris i form af 30.000 kroner.

Godkendelsen af det nye ejerforhold blev modtaget med stor glæde blandt de godt næsten 75 medlemmer, som siden de flyttede ind i huset på Blommevej har gennemført mange forbedringer på huset.

Stevns Kommune frafalder et lån på 60.000 kroner tinglyst ved pant i ejendommen på Blommevej 3, og ejendommen overdrages fra Husflidsforeningen til Mænds Mødesteder.

Overdragelsesprisen er fastsat til en krone.

Der indarbejdes i en servitut en bestemmelse om, at ejendommen skal overgå til andet socialt arbejde i Stevns Kommune i tilfælde af Mænds Mødesteder Stevns' opløsning.

Sagen er nu overdraget til foreningens advokat: Advokathuset Stevns ved Finn Rasmussen, som skal sørge for overtagelsespapirer, skøde med servitut, og endelig skal købet godkendes på en ekstra ordinær generalforsamling i foreningen. Mænds Mødesteder Stevns afholder selv disse udgifter.

arrow Billeder: Mændene mødtes over grillmaden i sundhedens tegn
15. juni 2018 kl. 14:24 Opdateret: kl. 12:43
arrow Flere fondstilskud til Mænds Mødesteder
30. november 2017 kl. 14:16 Opdateret: kl. 13:10
arrow Billeder: Mette hos mændene på Blommevej
02. september 2017 kl. 06:30 Opdateret: kl. 17:21
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk