3. juni 2020
Mens der bliver snakket og grinet ude foran, knokler den lokale tømrermester, Jon Jensen fra Strøby, med at sætte døre og vinduer i hele hytten  for penge som  Vaskerifonden og Veluxfonden har doneret. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Mens der bliver snakket og grinet ude foran, knokler den lokale tømrermester, Jon Jensen fra Strøby, med at sætte døre og vinduer i hele hytten for penge som Vaskerifonden og Veluxfonden har doneret. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mændene kan ikke få armene ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mændene kan ikke få armene ned
Stevns - 12. juni 2016 kl. 06:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hæderen og pengene fra donationer flyder i en lind strøm mod Mænds Mødesteder på Blommevej i Strøby. Faktisk er det svært at tro på, og Per B. Jensen, der er formand for successtedet på Stevns, må knibe sig i armen for at sikre sig, at det hele ikke bare er en fantastisk drøm.

arrow Læs også: Ny mand i spidsen for succes-historien: Mænds Mødesteder

Køkkenet som Nordea-fonden gav penge til tidligere på året står nu færdigt, og mændene er klar til at lave mad til hinanden og indbudte gæster. Henning Esbjerg og Kim Agertoug er i hvert fald helt klar på den side af sagen.

- Vi har oplevet mange gange, at de kommer forbi vores mødested og skal lige fortælle om det gik godt eller dårligt - og det er inden de kører hjem til deres frue, siger formanden, der ud over hæderen kan glæde sig over, at man nu har fået donationer fra både Vaskerifonden og Veluxfonden, så der kan komme nye vinduer og døre i hele huset.

Det var tømrer Jon Jensen fra Strøby ved at sætte i huset, da DAGBLADET kiggede forbi fredag eftermiddag.

Til vinter kan mændene derfor se frem til at tilbringe tiden i Mænds Mødesteders lokaler uden at skulle fryse. Tidligere har man nemlig også fået doneret penge til to varmepumper af Stevns Brands Fond, vintervarmen ser ud til at være på plads.

Men mændene kan også selv. De vil gerne have en overdækket terrasse samt en petanque-bane på bagsiden af huset. Og det er de selv gået i gang med at anlægge af genbrugstræ og sponserede materialer.

- Det er et projekt, vi selv tager hånd om. Mens fondene jo gerne ser, at der er bilag på arbejdslønnen, så det får den lokale tømrermester selvfølgelig lov til at udføre, forklarer Per B. Jensen.

Læs mere i DAGBLADET Stevns lørdag

arrow Billeder: Mændene mødtes over grillmaden i sundhedens tegn
15. juni 2018 kl. 14:24 Opdateret: kl. 12:43
arrow Flere fondstilskud til Mænds Mødesteder
30. november 2017 kl. 14:16 Opdateret: kl. 13:10
arrow Billeder: Mette hos mændene på Blommevej
02. september 2017 kl. 06:30 Opdateret: kl. 17:21
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk