15. juli 2020
Sabine Kleinhout er ét af Stevns Fotoklubs flittige medlemmer og bidrager til den aktuelle udstilling med dette billede Yorkshire Dales i Storbritannien. Månedens udfordring lød på "Naturens mønstre".
gallery icon

Se billedserie

Sabine Kleinhout er ét af Stevns Fotoklubs flittige medlemmer og bidrager til den aktuelle udstilling med dette billede Yorkshire Dales i Storbritannien. Månedens udfordring lød på "Naturens mønstre".
Foto: Sabine-Kleinhout
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Månedens udfordring på udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Månedens udfordring på udstilling
Stevns - 20. november 2019 kl. 18:33
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Året går på hæld, og på lørdag 23. november er Kulturloftet nået til den sidste fernisering i 2019. Her har den udstillende kulturforening udlånt lokalerne under Store Heddinge Biblioteks tag til Stevns Fotoklub, der således får lejlighed til at vise, hvad medlemmerne har arbejdet med i det forgangne år.

Klubben har 27 medlemmer, hvoraf de 12 bidrager til den aktuelle udstilling. For at sætte udstillingen i system har klubben de seneste to år hver måned givet medlemmerne en ny udfordring. Hver måned får de en bunden opgave med et specifikt emne, der skal illustreres gennem kameraets linse. Udfordringerne skal løses i et bestemt tidsrum, hvorefter billedet skiftevis afleveres digitalt eller på print. Herefter stemmer alle klubbens medlemmer om, hvilke billeder der skal med udstillingen.

Ud over at skabe en fysisk udstilling tjener processen også til at udfordre og udvikle de fotografiske evner og lære mere om de forskellige genrer inden for fotografering.

Til den aktuelle udstilling har fotoklubben samlet billeder med emnerne fra 2019 for at vise hvor forskelligt udfordringerne er blevet fortolket fotografisk. Hver fotograf har fået sin egen væg og har indrettet den efter eget ønske.

Udstillingen kan ses til og med lørdag 21. december i bibliotekets betjente åbningstid.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk