17. januar 2021
Ole Arndt - én af de aktive bag Stevns Lydavis - kan fortsat producere den ugentlige nyhedskilde til 25 blinde og svagtseende borgere på Stevns. Foto: Klaus Slavensky
Ole Arndt - én af de aktive bag Stevns Lydavis - kan fortsat producere den ugentlige nyhedskilde til 25 blinde og svagtseende borgere på Stevns. Foto: Klaus Slavensky
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lydavis udkommer trods corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lydavis udkommer trods corona
Stevns - 11. januar 2021 kl. 06:09
Af Henrik Fisker

De blinde og svagtseende skal ikke undvære deres ugentlige tilskud af nyheder, selv om det meste af samfundet er lukket ned under coronaepidemien. Stevns Lydavis udkommer fortsat hver onsdag, oplyser én af de aktive lydaktivister: Liselotte Kannik-Marquardsen.

- Vi har skrevet til Stevns Kommune og spurgt, om vi fortsat kan bruge de kommunale lokaler i kælderen på Store Heddinge gamle skole i Egestræde til at producere lydavisen. Vi fik et hurtigt og positivt svar, at vi har en vigtig funktion over for en række sårbare mennesker, og derfor er det stadig tilladt at møde ind i Egestrædes kælderlokale og lave Stevns Lydavis, siger Liselotte Kannik-Marqaurdsen.

I tilladelsen understreges det dog, at alle gældende restriktioner om mundbind, afspritning, afstand og forsamlingsforbuddets max. antal skal overholdes.

Holdet bag lydavisen består af fem personer: én tekniker, to i redaktionen og to til oplæsning med hver sin mikrofon. Nyhederne hentes fra Stevnsbladet, og lydavisen brændes på cd'ere og køres ud til de cirka 25 abonnenter, der alle er pensionister spredt ud over hele Stevns.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk