24. september 2021
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lopper samt Sol over Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lopper samt Sol over Stevns
Stevns - 09. september 2021 kl. 19:49

Efter flere aflysninger er Sol over Stevns Støtteforening nu klar til at afholde længe ventet loppemarked til støtte for næste års arrangement. Og der bliver festdag i bedste stil, når støtteforeningen på lørdag 11. september inviterer til loppemarked på banerne ved Strøby Idrætscenter.

- De besøgende kan gå rundt imellem de mange loppestande, nyde et lækkert måltid fra Mad & Ro og tale med de lokale politikere, der kommer. Derudover kommer der en børnehyggekrog, hvor børnene kan lege, mens de voksne oser rundt, fortæller tovholder Camille Viktoria.

Tilbage i 2019 oprettede Sol over Stevns en støtteforening, hvis første planlagte arrangement var er loppemarked, som skulle have fundet sted i april 2020, men på grund af corona er det blevet rykket flere gange.

- Heldigvis har langt de fleste "lopper" beholdt deres stande, og nye er kommet til. Der er derfor flere end 90 stande tilmeldt på dagen, oplyser Camille Viktoria.

Hovedsponsor på loppemarkedet er Robinhus-mægler Susanne Axelsen, og der er desuden god opbakning til arrangementet fra andre lokale sponsorer og private, som gerne vil være med til at sikre, at gæsterne får en god og hyggelig oplevelse på dagen.

- Vi glæder os til endelig at kunne åbne dørene og byde de mange tålmodige lopper velkommen v vi ved, at deres garager og loftsrum bugner af gode sager, siger tovholder Camille Viktoria, som håber på, at mange vil komme forbi og få en hyggelig dag sammen.

Umiddelbart afholdes loppemarkedet udendørs på banerne ved Strøby Idrætscenter fra klokken 10-16, men skulle vejrudsigten love regn og rusk, har arrangørerne sikret sig, at markedet kan rykkes indendørs i idrætshallen.

Næste Sol over Stevns afholdes den 11. juni 2022.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk