31. maj 2020
Du kan på lørdag kigge inden for hos Stevns Lokalhistoriske Arkiv i Egestræde i Store Heddinge. Arkivfoto
Du kan på lørdag kigge inden for hos Stevns Lokalhistoriske Arkiv i Egestræde i Store Heddinge. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalhistorisk arkiv holder åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalhistorisk arkiv holder åbent hus
Stevns - 06. november 2019 kl. 17:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns Lokalhistoriske Arkiv kan opleves på Arkivernes Dag nu på lørdag 9. november klokken 10-14 i Egestræde 14 i Store Heddinge.

Arkivernes Dag er en landsdækkende begivenhed, hvor arkiverne inviterer indenfor. Nogle år er der et fælles landsdækkende tema, eller endda fælles nordisk, mens det andre år er frit.

I år er temaet Glemt eller gemt, som er fælles nordisk.

- Vi vil den dag vise hvad vi opbevarer på arkivet, og hvordan vi arbejder med registrering, fortæller arkivleder Erik Mouritzen

Åbent hus-dagen vil blive suppleret med en billedudstilling af arbejdspladser, som ikke er mere, og man kan få vejledning om, hvor man kan finde det, som er registreret blandt andet hjemmefra på pc eller mobiltelefon.

- Er du i besiddelse af billeder, dokumenter, breve og lignende af lokal interesse modtager vi dem gerne til registrering og opbevaring, så det ikke bliver glemt, men gemt til glæde for eftertiden. Vi tager gerne kopier, hvis du vil have det med igen, lyder opfodringen fra Erik Mouritzen til stevnsboere, som eksempelvis har ældre foto eller andet fra nu nedlagte virksomheder liggende i gemmerne, og vil bidrage til den fælles lokale historie.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk