18. september 2021
Foto: Kristian Buchmann
Foto: Kristian Buchmann
Foto: Kristian Buchmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lørdags-party på havn og strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdags-party på havn og strand
Stevns - 04. august 2021 kl. 17:34
Af Erik Nielsen

På lørdag inviterer to aktive Rødvig-foreninger til Street og Beach Party. Det sker mellem klokken 10 og 15, hvor Rødvig G&I samt Limelight Boardsport Club i et samarbejde med DGI og Stevns Kommune inviterer alle til nogle begivenhedsrige timer på den bagerste del af fiskerihavnen og på stranden.

Street og Beach Party i Rødvig d 7 august fra 10.00 til 15.00.

- Vi håber på at vejret arter sig. Men under alle omstændigheder kan man glæde sig til et udbud af mange aktiviteter både på land og på vandet, siger Ralf B. Hansen, der er formand for Rødvig G&I.

Der vil være skateboard, rulleskøjteløb samt løbehjul med instruktør fra Low Acedemy.

Derudover vil der være udendørs badminton, streethockey samt ikke mindst håndbold og fodbold med fartmåler. Alt sammen noget Rødvig G&I står for.

Bevæger man sig i stedet over på stranden så vil Limelight Boardsport Club stå for sjov på vandet med supboards. Dertil blandes begivenheds cocktailen selvfølgelig med musik. Det vil også være muligt at købe mad og drikke fra Mad og Ros madvogn.

- Alle er velkomne, men det er fra fem år og opefter, hvis man vil deltage i aktiviteterne. Og alle aktiviteter er helt gratis, lyder det fra de to formænd Ralf B. Hansen og Steen Bonke Sørensen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk