5. juni 2020
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lønkompensation til 595 på Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lønkompensation til 595 på Stevns
Stevns - 15. maj 2020 kl. 14:58
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rigtig mange danskere i øjeblikket sendt hjem fra arbejde på grund af corona og får i øjeblikket dækket en del af deres løn fra staten. Nye tal fra Erhvervsstyrelsen viser, at over 170.000 danske lønmodtagere bliver kompenseret med statens hjælpepakke for lønkompensation. Det dækker over 176.000 job, hvilket skyldes, at nogle danskere har flere deltidsjob.

På Stevns er antallet 595, hvilket svarer til 8,4 procent af de i alt 7.070 privatansatte bosat i Stevns Kommune, viser tallen fra styrelsen.

Antallet af lønkompenserede danskere fordeler sig over hele landet, men Region Hovedstaden og Region Syddanmark er de to steder i landet med den største andel lønmodtagere sendt hjem på lønkompensationsordningen.

Med ordningen får virksomheder mulighed for at sende medarbejderen hjem med fuld løn med statens hjælp i stedet for at fyre medarbejderen. Statens bidrag til lønnen er dog maksimalt 30.000 kroner per måned per medarbejder. Det gælder både funktionærer og ikke-funktionærer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk