29. marts 2020
Line Krogh Lay - radikal gruppeformand og nu også spidskandidat.
Line Krogh Lay - radikal gruppeformand og nu også spidskandidat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Line Krogh spidskandidat for R

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Line Krogh spidskandidat for R
Stevns - 07. september 2016 kl. 10:47
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag aften valgte den radikale vælgerforening partiets gruppeformand Line Krogh Lay som spidskandidat til kommunalvalget i 2017. Det skete på et opstillingsmøde i Hårlev, hvor hun blev valgt uden modkandidat og enstemmigt af de fremmødte medlemmer.

arrow Læs også: Radikal spids lægger luft til V

Dermed har den 44-årige politiker gjort lynkarriere i sit parti. Ved valget i 2013 vakte hun opsigt ved at overhale partiets spidskandidat og formand Bjarne Hendrichsen og tage det mandat, som Radikale Venstre vandt for første gang på Stevns i årtier. I 2015 fik hun titel af gruppeformand, da den radikale gruppe blev fordoblet, fordi Jørgen Gregersen sluttede sig til.

- Jeg er særdeles tilfreds med, at Line har valgt at stille op som spidskandidat og dermed fortsat ønsker at stå i spidsen for Radikale Venstre Stevns politiske arbejde i Kommunalbestyrelsen. Line har arbejdet særdeles grundigt og engageret i Kommunalbestyrelsen og formået at sætte markante radikale fingeraftryk på en række beslutninger, hvilket vi naturligvis sætter stor pris på, siger en glad formand Bjarne Hendrichsen.

Selv lover Line Krogh Lay at gøre sit yderste for at sikre, at Radikale også bliver repræsenteret i næste valgperiode - helst med to mandater, så den nuværende duo kan fortsætte.

Læs mere i DAGBLADET Stevns onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk