26. marts 2019
Lis Hervard og Dorte Færch fra Stevns Teaterforenings bestyrelse takkede Lene Vestergård for mange års engageret indsats for kulturlivet på Stevns. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Lis Hervard og Dorte Færch fra Stevns Teaterforenings bestyrelse takkede Lene Vestergård for mange års engageret indsats for kulturlivet på Stevns. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lene fejrer jubilæum samtidig med Klint 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lene fejrer jubilæum samtidig med Klint 2
Stevns - 24. august 2018 kl. 14:03
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da premieren på Klint 2 var slut, og der var klappet længe af alle medvirkende, som på opfordring af dirigent Charlotte Muus Mogensen bukkede og bukkede for publikum, trådte Stevns Teaterforenings afgående formand Leif Sinius frem med en mikrofon i hånden.

arrow Læs også: Kommer der en Klint 3?

Han lagde ud med at fortælle, at det i denne sommer er 20 år siden, at han forelskede sig i en engageret kvinde efter, at de havde fundet hinanden via en kontaktannonce i dagbladet Information. Trods sin unge alder havde hun allerede 20 års erfaring som skuespiller.

Heraf følger, at Lene Vestergård - for hende var det - nu kan fejre intet mindre end 40 års-jubilæum som skuespiller. Af samme grund er opførelsen af Klint 2 - som hun er instruktør for - hendes jubilæumsforestilling.

i 1978 blev hun fastansat i Teatergruppen Banden - og her blev hun modtaget af Vigga Bro, som fra starten havde et godt øje til den unge Lene.

Det blev til et livslangt venskab mellem de to kvinder, og torsdag aften stod Vigga Bro så foran publikum i Pyramiden og holdt festtalen for jubilaren.

- Du ville ikke tale om de gamle koryfæer - du ville tale om nutiden. Det liv, som leves lige uden for døren. Altid har du haft den praktiske tilgang til arbejdet og sagt på dit jyske sprog: Det må vi da finde ud af, sagde Vigga Bro.

arrow Klint 2 blev en stor salgssucces
28. august 2018 kl. 14:02 Opdateret: kl. 12:55
arrow Anmeldelse og billeder: Klintens store drama
24. august 2018 kl. 13:21 Opdateret: kl. 13:11
arrow Billeder: Liv og glade klintedage
24. august 2018 kl. 09:17 Opdateret: kl. 08:29

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk