13. december 2017
Lene Madsen Milner kommer på ny på plakaten, når der er valg til Regionsrådet til november. Hun havde ellers meddelt, at hun ikke ønsker at stille op igen - men har er blevet overtalt, og hun har nu ændret mening. Arkivfoto
Lene Madsen Milner kommer på ny på plakaten, når der er valg til Regionsrådet til november. Hun havde ellers meddelt, at hun ikke ønsker at stille op igen - men har er blevet overtalt, og hun har nu ændret mening. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lene Madsen Milner genopstiller alligevel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lene Madsen Milner genopstiller alligevel
Stevns - 21. februar 2017 kl. 06:17
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Nu har jeg været med i politik i 20 år, hvilket ret præcist svarer til halvdelen af mit liv. Det har været en afvejning af, hvor jeg synes, at jeg gør mest gavn, da døgnet kun har 24 timer, og man ikke kan bruge tiden to gange. Her er jeg nået frem til, at det kunne være rart at lave noget andet.

arrow Læs også: Stevns: Anette Mortensen er Venstres spidskandidat

Sådan sagde Lene Madsen Milner til DAGBLADET i august 2016. Men nu har hun alligevel ladet sig overtale til at tage en omgang mere.

Det er således lykkedes Venstre Stevns' formand, Birger Hauge, at overbevise Lene Madsen Milner om, at hun skal genopstille til regionsrådet.

Hvad har så fået den erfarne politiker til at ændre holdning?

- Jeg skal ikke til at bortforklare noget. Det sker bare nogle gange, at man ændrer mening. Og i den sammenhæng må jeg give stor kredit til min formand på Stevns og min gruppeformand i Regionsrådet, der har gjort deres til at overbevise mig. Men jeg må også sige, at jeg hele tiden har haft den her mavefornemmelse, at jeg måske havde begået en fejl ved at melde ud, at jeg ikke ønskede genopstilling. Så det var svært for mig at finde rigtigt overbevisende argumenter imod, da de kom og spurgte om jeg ikke ville stille op igen, siger Lene Madsen Milner til DAGBLADET, efter at den lokale partiforenning har informeret deres medlemmer om, at hun stiller op igen.

Læs mere i DAGBALDET Stevns tirsdag

arrow Anette og Flemming stiller op for hinanden
25. februar 2017 kl. 14:09 Opdateret: kl. 19:19
arrow Borgmester stifter nyt parti
24. februar 2017 kl. 12:49 Opdateret: kl. 22:59
arrow Kun to skal kæmpe om V-borgmesterkandidatur
19. februar 2017 kl. 10:16 Opdateret: kl. 10:28
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk