26. maj 2019
Sådan ser en OL-guldmedalje ud. Nu går Lasse Svan Hansen også efter guldet ved VM. Det er den eneste guldmedalje, der mangler i samlingen. Foto: Thomas Olsen
Sådan ser en OL-guldmedalje ud. Nu går Lasse Svan Hansen også efter guldet ved VM. Det er den eneste guldmedalje, der mangler i samlingen. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lasse Svan jagter VM-guldet til samlingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lasse Svan jagter VM-guldet til samlingen
Stevns - 10. januar 2019 kl. 15:11
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bookmakerne har Danmark med stevnsboen Lasse Svan Hansen på holdet som favorit til at vinde guld, når VM i håndbold begynder torsdag aften.

arrow Læs også: Lasse Svan på alles læber

Så når landsholdet tager hul på VM i Danmark og Tyskland mod Chile i Royal Arena i København, er det som kneben favorit til at vinde turneringen foran Frankrig. Franskmændene har vundet fire af de seneste fem VM-tureringer, og Danmark har aldrig tidligere vundet et VM.

Tre gange er det blevet til sølv (1967, 2011 og 2013) og en enkelt bronze-medalje i 2007.

Det lokale islæt i truppen Lasse Svan Hansen har været med til at vinde både guld ved EM i 2012 og OL i 2016. Så når jagten nu går ind på VM-guldet med stevnsboen i truppen, så er det også en personlig jagt for ambitiøse stevnsbo at blive indehaver af alle tre betydende guldmedaljer i herrehåndbold på allerhøjeste internationale niveau.

Som den nu 35-årige medalje-vinder sagde til DAGBLADET tilbage i 2016, da han netop havde fået OL-guldet i hus og besøgte sine forældre på Stevns.

- Jeg vil kun spille for en klub, der er med til at spille om mesterskaber. Det er utroligt vigtigt for mig og min motivation. Alt andet er ikke mig, så holder jeg hellere op, lød det konkluderende fra guldmedalje-vinderen.

Og da Lasse Svan Hansen spiller endnu, så kan vi alle være helt sikre på, at han vil give sig selv 100 procent i forsøget på at vinde guld for Danmarks herrelandshold i håndbold.

Chile mod Danmark kan ses i aften på TV2 og TV2 Play med start klokken 20.15.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge torsdag 10. januar

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Sportsikoner fra Stevns kaster glans over lokal årbog
13. november 2017 kl. 10:03 Opdateret: kl. 10:09

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk