18. september 2019
Det var fint vejr til et slag golf i lørdags. Privatfoto
Det var fint vejr til et slag golf i lørdags. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kuglerne slået ind i det nye golf-år i nytårsturnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kuglerne slået ind i det nye golf-år i nytårsturnering
Stevns - 07. januar 2019 kl. 14:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

84 friske golfspillere var mødt op i Vallø Golf til årets nytårsturnering lørdag 5. januar. Klubbens nye café-bestyrer Anne Marie Jensen havde første dag og havde i den anledning inviteret alle på morgenmad og et glas skønne bobler.

Det blev derfor en fantastisk start på det nye år, hvor selv vejret var med arrangørerne, da starten gik klokken 9.30.

Vi teede ud kl. 09.30 i fantastisk vejr for årstiden.

Der blev spillet i tre rækker og vinderne i A-rækken blev: nummer 1. Morten Bense med 70 slag, nummer 2 Morten Løkken med 71 slag, Jacob Schou blev nummer 3 med 72 slag og Kim Hansen nummer 4 ligeledes med 72 slag. Der var også præmier til nummer 15 og 25. Og det blev henholdsvis Carsten Frandsen og Steen Olsen.

B-rækken spilledes der stablefort og rækken blev vundet af Brian Hartvig Jensen med 37 point, nummer 2 Jørgen Bollhorn også med 32 point, nummer 3 blev Asger Hangler med 35 point og nummer 4 Mikael Schuldt med 35 point.

Også her var der præmier til nummer 15 og 25 og det blev Hans Ove Clausen og Ole K. Jørgensen.

I C rækken blev der også spillet stablefort og her var der en suveræn vinder med 40 point Flemming Hindkjær, nummer 2 blev Jens Kure med 36 point, nummer 3 med 33 point Carsten Petersen og nummer 4 med 32 point Per Hansen. Og igen var der præmier til nummer 15 og 25 og det gik til Susanne Alexandersen og Søren Vienberg.

Der blev også samlet penge ind til i Pink Cup: Slå et slag for kuglerne. Langt de fleste af deltagerne deltog også i denne del, hvor det gjaldt om at komme tættest på hullet på hul 2,8, 13 og 15. Morten Bense løb også her med to af præmierne, da han var tættest på såvel hul 2 som hul 13. Mogens Jensen var tættest på hul 8 og Leif Wire tættest på hul 15.

- Efter en god runde golf i dejligt januar vejr fik alle lækker frokost hos Anne Marie i Elbæks Spisehus. Skønt at stå for en turnering, når så mange glade mennesker bakker op om arrangementet, lyder det fra bane- og turneringsformand Jytte Storm.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk