21. september 2020
Krimiforfatter Hans-Willy Bautz med sit seneste skud på krimistammen, ?Midsommermordene? (Privatfoto)
gallery icon

Se billedserie

Krimiforfatter Hans-Willy Bautz med sit seneste skud på krimistammen, ?Midsommermordene? (Privatfoto)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krimi-forfatter signerer sin bog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krimi-forfatter signerer sin bog
Stevns - 09. august 2020 kl. 15:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På fredag 14. august kl. 15-18 er krimiforfattereren Hans-Willy Bautz fra Haslev til stede i Kontorcenteret, Algade 18 i Store Heddinge. Her er han parat til en snak med kunderne og til at signere sine krimier.

Indtil nu har han fået udgivet to bøger med fortællinger og to krimier i Tyskland samt fire krimier i Danmark. De dansksprogede er »Mord på færgen til Palermo - Michael Bechs rejse til Sicilien«, hvis handling udelukkende finder sted ombord på en færge fra Genova til Palermo samt på Middelhavets størst ø, Sicilien.

»Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark« foregår dels på Sicilien og dels i Haslev, Køge, Faxe, Faxe Ladeplads og på Stevns, hvor Stevnsfortet spiller en væsentlig rolle.

Hans-Willy Bautz kender Stevns særdeles godt, da han som barn og ung tilbragte sine sommerferier hos sin mormor, Ingeborg Olsen, på Frøslevvej. Mormoren var overassistent på politikontoret i Store-Heddinge.

»Den sicilianske forbindelse - Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland« har handling dels i det område ved Hannover i Tyskland, hvor forfatteren har arbejdet som avisudgiver og redaktør i 30 år, dels på Sicilien.

Hans fjerde krimi, der udkom i marts 2020, har titlen »Midsommermordene - Commissaria Angela Pecci efterforsker ved Mariager Fjord«.

Den har en nutidig handling, der fører tilbage til tyskernes besættelse af Danmark under Anden Verdenskrig. Handlingen foregår omkring landsbyen Helberskov nær Mariager Fjord i Østhimmerland og er aktuel i 75-året for Danmarks befrielse. Romanen er en kombination af krimi og historie.

Hans-Willy Bautz har to hovedpersoner, der går gennem samtlige romaner, nemlig den dansk-tyske journalist Michael Bech og den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci. I den første roman, »Mord på færgen til Palermo«, lærer de hinanden at kende under skumle omstændigheder i Palermos katakombere.

De får kigget hinanden dybt i øjnene, så der sideløbende med de kriminelle handlinger også er en kærlighedshistorie. Selvom hovedpersonerne er de samme, kan Haslevforfatterens bøger læses hver for sig.

Kontorcenterets indehaver, Svend-Erik Ejlersen, glæder sig til at byde forfatteren, stevnske krimilæsere og andet godtfolk velkommen til den kriminelle bogsignering.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk