12. juli 2020
Mikkel Lundemann Rasmussen (K). Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Mikkel Lundemann Rasmussen (K). Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservativ enegang i takstsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservativ enegang i takstsag
Opdateret 07. marts 2017 kl. 13:08
Stevns - 07. marts 2017 kl. 09:20
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan spørge sig selv og ikke mindst Mikkel Lundemann Rasmussen, hvorfor han og K ikke ønsker at være medunderskriver af en samlet politisk skrivelse om de stigende takster til og fra Stevns?

arrow Læs også: Fortsat kamp mod nye takster på Stevns

- Først og fremmest vil jeg tilføje; at vi er rigtig ærgerlige over det nye takstsystem og ikke mindst stigningerne af taksterne, svarer den konservative borgmesterkandidat, der redegør for, hvorfor han ikke er medunderskriver på brevet:

- Jeg er glad for at blive inddraget, og Det Konservative Folkeparti Stevns ønsker at benytte al den indflydelse, vi kan. Men da jeg i morges (mandag, red.) fik tilsendt brevet, var processen omkring formulering og udformning af brevet allerede afsluttet. Vi hilser initiativet velkommen, men hvis vi skal skrive under på noget, så skal vi også have mulighed for at sætte vores præg på indholdet. Det havde vi ikke her, og det respekterer vi selvfølgelig.

Han henviser også til en deadline mandag aften, hvilket ikke var tid nok til at inddrage hans bagland i det omfang, han ønskede.

- Dog ser jeg meget positivt på, at alle listerne står sammen for Stevns og vil også fremover hilse sammenhold meget velkommen. Endelig vil jeg tilføje, at jeg næste mandag 13. marts har et personligt møde på Christiansborg med vores egen politiske ordfører: Mette Abildgaard, hvor jeg også her vil fremlægge de udfordringer pendlerne på Stevns står med, siger Mikkel Lundemann Rasmussen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk