25. august 2019
Manuskriptforfatter Christina Sederqvist, der bor ved Magleby på Stevns, kommer og fortæller om sit manuskript til filmen "Mødregruppen", inden den vises første gang i Snurretoppen i Store Heddinge. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Manuskriptforfatter Christina Sederqvist, der bor ved Magleby på Stevns, kommer og fortæller om sit manuskript til filmen "Mødregruppen", inden den vises første gang i Snurretoppen i Store Heddinge. Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Komiker fra Stevns har skrevet filmmanus og fortæller om filmen i biffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Komiker fra Stevns har skrevet filmmanus og fortæller om filmen i biffen
Stevns - 20. februar 2019 kl. 14:21
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Filmen Mødregruppen er skrevet af Christina Sederqvist, der er kendt for sit samarbejde med komiker-kollegaen Linda P i både film og på tv. Og så har hun de seneste år boet ved Magleby på Stevns.

Filmen har netop haft premiere, og kan ses i Snurretoppen fra torsdag 21. februar. Den første aften i Snurretoppen vil den lokalt forankrede manuskriptforfatter møde op »live« og fortælle om sit manuskript til komdiefilmen, der er instrueret af Charlotte Sachs Bostrup og som har stærke skuespillere med på rollelisten. Blandt andet Danica Curcic, Anders W. Berthelsen, Julie Agnete Vang Christensen og Lærke Winther Andersen.

I Mødregruppen lever den nybagte mor Line jetsetlivet i Hong Kong. Men da hun tager sin mand, den arrogante forretningsmand Bjørn, i at have en affære med barnepigen, så tager hun flyet hjem til Danmark.

Uden nogen steder at tage hen, ender Line i sin barndomsby på Fyn, som hun ellers havde svoret, at hun aldrig ville tilbage til. Det snobbede overklasseløg bliver i midlertidigt mødt med nogle helt nye værdier og venskaber, da hun bliver en del af fællesskabet i den lokale og mere primitive mødregruppe.

Hun har dog stadig et gammel udestående med sin indebrændte kusine Maja, og samtidig med lukker Bjørn alle kontier og truer med tage sønnen fra hende. Det er en dansk folkekomedie med en dramatisk bundklang, lyder skudsmålet.

Den spiller også i Snurretoppen 23. klokken 19.30 og 28. februar klokken 14 samt 8. marts klokken 19.30 og 14. marts klokken 11.

Børnetrilogi om drager
Animationsfilmen »Sådan træner du din drage 3« er den sidste film i trilogien om den unge viking Hikke og hans drage natskyggen Tandløs.

Bersærkø er blevet et fredeligt sted at bo, hvor mennesker og drager lever i harmoni med hinanden. Men da Hikke og hans venner er begyndt at redde drager fra andre vikinger, er øen blevet overbefolket.

Vikingerne møder nu den berygtede dragejæger Grimmel, som har svoret at udrydde alle natskygge-drager - og Tandløs er den sidste.

For at redde dragerne må Hikke og hans venner nu gå på jagt efter et mystisk eventyrligt rige ved verdens yderste kant, hvor dragerne kan leve i fred.

Filmen afrunder sagaen om vikinger og drager, hvor beboerne på Bersærkø får lov at komme på et sidste eventyr med deres bevingede venner. Den vises i Snurretoppen 21. og 24. februar samt 10. og 23. marts.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk