7. april 2020
Søren Sørensen kommer og holder foredrag om sin tid som chauffør for Kongehuset. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Søren Sørensen kommer og holder foredrag om sin tid som chauffør for Kongehuset. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til generalforsamling og foredrag med royal chauffør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til generalforsamling og foredrag med royal chauffør
Stevns - 26. marts 2019 kl. 05:54
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søren Sørensen fra Klippinge var i en lang årrække chauffør for dronning Margrethes hof, hvilket vil sige, at han har kørt utallige ture for både den danske dronning og hendes nu afdøde gemal: prins Henrik.

Det har han holdt flere foredrag om. Og nu får de, som endnu ikke har hørt det eller gerne vil genhøre det, chancen på ny. På onsdag 27. marts kan Søren Sørensen opleves, når Hårlev Borger- og Erhvervsforening inviterer til kombineret foredragsaften og generalforsamling i Frivillighedscentret, der ligger på Hovedgaden i Hårlev.

Generalforsamlingen finder sted klokken 19 efter en fællesspisning klokken 18, som man skal melde sig til hos formanden for at deltage i - og mod betaling af 120 kroner. Foredraget ventes at begynde cirka klokken 20.

Der er dog også lige Erhvervsprisen og Borgerprisen, som skal uddeles, inden foredraget går i gang.

Under foredraget vil den tidligere kørelærer fra Klippinge, der også har været Falck-redder i Store Heddinge, fortælle anekdoter fra sit eget liv, hvor ikke mindst oplevelser med kongehuset har en væsentlig betydning. Det gælder både for den tidligere kørelærer i Klippinge, men det er så sandelig også er interessant for et større publikum, da kongehuset efterhånden er ét af de få fælles pejlemærker, som vi har tilbage Danmark.

Undertegnede har hørt Søren Sørensens foredrag før, og det kan varmt anbefales at lægge vejen forbi Frivillighedscentret for at høre den nu 71-årige stevnsbo fortælle.

Alle er velkomne både til generalforsamlingen samt foredraget.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk