19. september 2020
Birger Larsens foto kan også opleves på udstillingen.
gallery icon

Se billedserie

Birger Larsens foto kan også opleves på udstillingen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom tæt på klinten i udstilling på Kulturloftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom tæt på klinten i udstilling på Kulturloftet
Stevns - 06. august 2020 kl. 19:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter Corona nedlukningen fortsætter Kulturloftet sæsonen med den udsatte udstilling med billeder af og omkring Stevns Klint.

Stevns Kommune og kommunens samarbejdspartnere - herunder Verdensarv Stevns - har et stort behov for billeder, som viser Stevns Klint fra sin allerbedste side.

Både natur- og landskabsbilleder samt billeder med mennesker på.

Derfor har Stevns Kommune indledt et rigtig spændende lokalt samarbejde med Stevns Fotoklub og fotografen Rudy Hemmingsen.

Rudy Hemmingsen har tilbudt fotoklubben undervisning og Fotoklubben har leveret billeder til Stevns Kommunes billedbank.

Formålet har været at dokumentere og fotografere Stevns Klint. Det er billeder, som vil indgå i Kommunens billedbank, og som skal bruges til promovering af Klinten, når alle de gode historier om Stevns Klint og verdensarvsarbejdet skal fortælles blandt andet i pressesammenhænge, på hjemmesider (stevns.dk og stevnsklint.com), på de sociale medier, til plakater - ja kun fantasien sætter grænser.

Deltagerne fra Stevns Fotoklub har været på fem ture med Rudy Hemmingsen i løbet af året, hvor turene har været til fem punkter, som kommunen har nævnt som vigtige steder

Fotoklubben har taget billeder fra Rødvig, Boesdal, Højerup, Holtug Kridtbrud, Fyret og Trampestien.

De signalerer liv og natur fra alle fire årstider, og der er billeder med aktiviteter - eksempelvis nogen der ror, går tur og så videre.

Følgende medlemmer af Stevns Fotoklub har deltaget i projektet:

Hans-Martin Hansen, Hans Jørgen Olsen, Gurli Larsen, Birger Larsen, Tom Nielsen, Sabine Kleinhout, Marianne Jakobsen, Ingolf Kristensen og Bente Magelius.

Projektet har løbet gennem hele 2019.

Udstillingen åbnes med fernisering på lørdag 8. august 2020 klokken 11. Det sker selvfølgelig i galleriet på 1. sal over Stevns bibliotek på Kirketorvet 2 i Store Heddinge, hvor udstillingen kan ses frem til 5. september i bibliotekets åbningstid.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk