3. juli 2020
Legestuen i Erikstruphallen ledsages af levende musik fra ægte spillemænd.
gallery icon

Se billedserie

Legestuen i Erikstruphallen ledsages af levende musik fra ægte spillemænd.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom og dans til 50 års-jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og dans til 50 års-jubilæum
Opdateret 08. november 2019 kl. 13:41
Stevns - 08. november 2019 kl. 13:01
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I november er det præcis 50 år siden, at Stevns Folkedansere blev stiftet som en underafdeling af Lille Heddinge Ungdomsforening. I 2001 blev Stevns Folkedansere en selvstændig forening, og i 2017 blev Tryggevælde Folkedansere lagt sammen med foreningen.

Jubilæet fejres med en fest i Erikstruphallen i Store Heddinge lørdag 9. november, hvor der både skal danses og nydes en festmiddag. Tilmeldingen til spisningen er overskredet, men alle er velkomne til den efterfølgende legestue om aftenen. Det koster 75 kroner i entré - til gengæld får man en aften med levende musik og en instruktør, der viser, hvordan dansen skal trædes.

- Vi er en lille forening med plads til flere deltagere, så vi kan kun opfordre til at komme og stifte bekendtskab med denne form for motion og livsglæde. Alle kan være med, børn såvel som voksne. Vi får rørt samtlige muskler og ikke mindst lattermusklerne. Vi danser med alle, så mød op, uanset om du er alene eller kommer som par. Det er ingen forudsætning, at man har kendskab til folkedans - man skal nok få det lært, siger Ida Nygaard, der er formand for Stevns Folkedansere.

Man er også velkommen til møde op på en almindelig øveaften og få et par prøvetimer. Foreningen har tre hold: børn-ungehold, voksenhold og ældrehold. Der er instruktør på alle hold, ligesom der er levende musik. I pausen er der socialt samvær over den medbragte kaffe suppleret med fællessang.

- Folkedans er for alle, der har lyst til at danse, få motion, nyde god musik, lære at danse polka, vals eller mazurka, synge og grine og få en hyggesnak over en kop kaffe, siger Ida Nygaard.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk