17. april 2021
Koldkrigsmuseet har åbent i påsken. Foto. Jørgen Chr. Jørgensen
Koldkrigsmuseet har åbent i påsken. Foto. Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koldkrigsmuseum byder på mange oplevelser i påsken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koldkrigsmuseum byder på mange oplevelser i påsken
Stevns - 31. marts 2021 kl. 17:22

Skal du ud og opleve med børnene i påskeferien?

Koldkrigsmuseum Stevnsfort åbner for udendørs oplevelser med masser af indhold og spænding.

- Corona-situationen har tvunget os til at tænke nyt og udfordret os til at øge vores udendørs tilbud, lyder det fra museumsdirektør Peter Gravlund Nielsen fra Østsjællands Museum, som både koldkrigsmuseet og Geomuseum Faxe hører ind under.

Begge steder vil være åbne i påsken.

- I påsken sætter vi alle sejl til og tilbyder både guidede ture, fossiljagter og en app med museumsinspektør Iben Bjørnson som guide.

Man kan også tage med på en guidet vandretur på Stevns Klint, hvor historien og forhistorien bindes sammen mens man nyder den storslåede natur. Eller man kan besøge Koldkrigsmuseum Stevnsfort, der har nye tiltag i skiltning og en audioguide, der downloades til egen telefon eller Ipad - af corona-hensyn.

Delvist åbent
- Selvom den underjordiske del af anlægget ikke er åben, er det jo stadig et fort med missiler, kæmpe kanoner og en kampvogn, fortæller museets direktør Peter Gravlund Nielsen og fortsætter:

- Det bliver spændende at se, hvordan folk tager imod de mange aktiviteter på museet i påsken, for selvom vi ikke må åbne vores udstillinger, har vi både fossiljagter, vandreture og missiler - og det er aktiviteter, der sagtens kan kombineres.

Audioguides
Gå på opdagelse på Koldkrigsmuseum Stevnsforts terræn og se missiler og kanoner fra Den Kolde Krig med museumsinspektør Iben Bjørnssons stemme i ørerne. Download app'en til din egen telefon eller Ipad og gå i gang! Billetter kan købes online.

Fakta
Vandretur i Verdensarven - skærtorsdag den 1. april og lørdag den 3. april

Vandreturen starter ved Koldkrigsmuseum Stevnsfort, hvor der er gratis parkering. Åbent terræn på Koldkrigsmuseum Stevnsfort alle dage: 10-17.

Bestil billet på hjemmesiden!
Der kræves negativ corona-test af folk over 15 år til alle aktiviteter og brug af mundbind er nødvendig indendørs i butikken. Der er

Flere testcentre, der har åbent i området.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk