28. marts 2020
Museumsinspektør Iben Bjørnsson må udsætte sæsonstarten på Koldkrigsmmuseum Stevnsfort på grund af coronakrisen. Foto: Henrik Fisker
Museumsinspektør Iben Bjørnsson må udsætte sæsonstarten på Koldkrigsmmuseum Stevnsfort på grund af coronakrisen. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koldkrigsmuseet udsætter sæsonstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koldkrigsmuseet udsætter sæsonstart
Stevns - 20. marts 2020 kl. 06:37
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Coronakrisen får nu konsekvenser for Koldkrigsmuseum Stevnsfort, der har besluttet at udsætte sin sæsonstart 1. april. Selv om denne dato endnu ligger på den anden side af regeringens foreløbige nedlukning af det offentlige liv, kan museet ikke nå at blive klar til at modtage gæster på rundvisning så kort tid efter.

Sæsonstarten er derfor udsat på såvel Koldkrigsmuseet som på Geomuseum Faxe, og der er ikke meldt nye åbningsdatoer ud, oplyser museumsdirektør Peter Gravlund i en pressemeddelelse.

Alle skole- og gruppearrangementer frem til og med 15. april er aflyst. De bookede arrangementer på museet vil blive kontaktet.

Samtidig er sæsonens to sidste foredrag på kulturarvsmuseet i Faxe nu aflyst. Det gælder foredraget i aften med Thomas Ubbesen og Anne Haubek om Østeuropa efter Murens fald og foredraget næste torsdag 26. marts med museumsinspektør Iben Bjørnsson om spioner på dansk grund.

Netop Østblokkens spionage på dansk jord under Den Kolde Krig er temaet for den særudstilling, som Koldkrigsmuseet vil vise i sit udstillingslokale, når museet atter åbner. Udstillingen er lige som de tidligere år tilrettelagt af Iben Bjørnsson, der ud over at være daglig leder på Koldkrigsmuseet også er ph.d. i historie med speciale i Den Kolde Krig.

Sæsonen på Koldkrigsmuseum Stevnsfort varer normalt syv måneder og løber fra 1. april til 31. oktober. I år bliver den lidt kortere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk