9. april 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Festuge - nu med Stevns-dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Festuge - nu med Stevns-dag
Stevns - 25. august 2019 kl. 09:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns / Køge: For 15. år kan der bydes velkommen til Køge Festuge, og i år er Stevns ikke blot et opland, men en del af festen. Onsdag 28. august mellem klokken 9 og 17 er der således Stevns-markedsdag på Køge torv. Her kan man ifølge arrangørerne smage på Stevns, høre musik, foredrag, opleve trylleri og møde både kaniner og reptiler.

Markedet tilbyder lokalproducerede grønsager, krydderurter, mjød, keramik, kunst, blomster, slagtervarer og meget mere. Alt sammen i høj kvalitet. Hvorfor handle globalt, når man kan handle lokalt?, lyder det fra arrangøren Køge Festuge.

På Stevnsdagen kan man også møde reptiler og skildpadder - og måske endda holde én af dem. Horisonten STU, der er Stevns' lokale uddannelse for blandt andet autister, lægger op til foredrag om at leve med autisme og viser dyrene fra deres minizoo frem.

Tryllekunstner og magiker Erik Jensby fra Kort og Bold udfører i løbet af dagen 'work around magic' og små pop up-shows.

Har man et lokalt produkt at sælge eller noget på hjerte, kan man stadig nå at være med til Stevns markedsdagen på Køge festuge.

Alle som brænder for deres håndværk er inviteret til en hyggelig dag, hvor både mad, kunst, keramik, planter er velkomment.

Prisen for 3x3 m er 500 kroner, hvilket dækker underholdning og koordinering af dagen.

Skriv til hal@livsnyderogbonderoev.dk, hvis det har interesse.

Østbanens nattog
Østbanen byder i øvrigt også i år på sikker hjemtransport fra festlighederne fredag og lørdag i næste uge. Natten efter festen fredag og lørdag afgår der således tog fra Køge station fra Køge Station klokken 00.45 med ankomst i henholdsvis Rødvig og Faxe Ladeplads klokken 01.18. Nattoget stopper på alle mellemstationer på begge ruter. Det sker ved aktivering af togets »Tryk stop«-knap. Der er normal takst på afgangen, og man skal huske at indløse billet inden indstigning.

Køreplanen for Østbanens tog kan ses på www.lokaltog.dk/kunde/koereplaner, så man kan se, hvornår det er muligt at komme frem og tilbage med toget.

erni

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk