24. oktober 2021
Mens gemalen var til Nato-møde om situationen i det nordlige Irak, mødte Anne-Mette Rasmussen op til revypremiere med sin dansepartner: Thomas Evert Poulsen.
gallery icon

Se billedserie

Mens gemalen var til Nato-møde om situationen i det nordlige Irak, mødte Anne-Mette Rasmussen op til revypremiere med sin dansepartner: Thomas Evert Poulsen.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendisser og godtfolk til revypremiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendisser og godtfolk til revypremiere
Opdateret 16. juni 2014 kl. 08:30
Stevns - 12. juni 2014 kl. 14:00
Af Henrik Fisker

Sjette årgang af Revyperler trak en række kendisser op ad den røde løber ind til Harmonien i Rødvig, da der onsdag aften var danmarkspremiere på den retrospektive revy.

Det gjaldt både de fire skuespilleres bedre halvdele og familie, ligesom flere kolleger i branchen var mødt op for at opleve starten på revyen. Se billederne af nogle af de kendte nedenfor.

arrow Læs også: Revyperler rykker premieredato

Også en række stevnsboer havde løst billet til premiereaftenen. Her var der glæde over, at revyen efter tre år i Køge nu atter er tilbage i sit stevnske element.

Bemærkelsesværdigt er det da også, at en stor del af de frivillige, som løftede og bar revyen de første år, nu er tilbage på holdet for at sætte Rødvig på landkortet.

Tom Bang Hansen er tilbage i rollen som revydirektør efter i et par år at have lånt titlen ud til sine kone: Susanne Rosenkvist Hansen - hun må i år nøjes med titel af »trofast sparringspartner« i det farvestrålende katalog på glittet papir.

Revydirektøren var iført rød butterfly på en lyserød skjorte og en blå jakke samt knaldrøde bukser, da han sammen med fruen og døtrene: Frida og Liva bød velkommen til publikum på den røde løber. Humøret var højt, for revyen kan melde udsolgt i foreløbig den første af de seks uger, hvor den skal opføres på Harmonien, inden den drager på turné ud i sommerlandet.

Læs anmeldelsen af Revyperler 2014 i torsdags-udgaven af DAGBLADET

arrow Revyperler gået ned - men genopstår
08. november 2014 kl. 06:00 Opdateret: kl. 13:37
arrow Revyperlerne fik solgt halvdelen af billetterne
17. juli 2014 kl. 16:00 Opdateret: kl. 11:30
arrow Retro-revy får nyt liv
12. juni 2014 kl. 10:41 Opdateret: kl. 08:30
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk