21. oktober 2021
Dog House Cats - spiller på Harmonien lørdag 16. oktober. Pressefoto
Dog House Cats - spiller på Harmonien lørdag 16. oktober. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Katte i hundehus spiller op til dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Katte i hundehus spiller op til dans
Stevns - 08. oktober 2021 kl. 06:00
Af Henrik Fisker

Kulturforeningen Spilledåsen er nået til den halvårlige jazzaften, der atter afvikles på Restaurant Harmonien i Rødvig efter en ufrivillig coronapause i foråret.

Denne gang byder foreningen på et genhør med sekstetten: Dog House Cats, der primært gør det i genren: jump and jive. Det indebærer bl.a. kendte numre som In the Mood, Shake Rattle and Roll og Just a Gigolo.

- De seks erfarne musikanter, der emmer af spilleglæde, giver med deres musikvalg mindelser om en tid, hvor piger bar ankelsokker, havde et godt lag skørter under kjolen og hellere end gerne lod sig byde op af drenge med super-gejlede laksko og iført hatte, der helst sad kækt på sned, lyder det fra Spilledåsens poetiske formand Poul Erik Madsen.

Bandet består af Thomas Christensen på guitar og sang, Kenneth Bay på keys og kor, Claus Amdreasen på trommer og kor, Peter Høghfelt på bas og kor, Erik Pyndt på tenor sax og Asbjørn Storm Kamban på trommer.

Vanen tro garneres Spilledåsens jazz-arrangement med Harmoniens buffet.

Billetter til spisning og dans koster 325 kroner (300 kroner for medlemmer) og kan bestilles online på www.spilledaasen-stevns.dk eller billettelefon 3057 1999 og kan købes i Kontorcentret, Store Heddinge, tlf. 5650 0332, og Staxen Boghandel i Hårlev, tlf. 5628 6077.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk