21. juli 2019
Privatfoto
Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kåring af en Stevnspizza på høstmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kåring af en Stevnspizza på høstmarked
Stevns - 12. september 2018 kl. 15:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ligesom sidste år deltager 6. klasse fra Store Heddinge Skole igen på Stevns Fødevarenetværks høstmarked hos Engvang Frugt lige uden for Strøby. Eleverne har siden skolestart fordybet sig i de stevnske råvarer i deres madkundskabstime, og til høstmarkedet skal de stå i køkkenet og give deres bud på en Stevnspizza.

arrow Læs også: Høstmarked hos fødevarenetværk på søndag

Der vil være et telt opstillet udenfor, hvor børnene skal stå og lave pizzadejen fra bunden, og herefter pynte den med de lokale råvarer, som Fødevarenetværket har stillet til rådighed. Rundt på hele markedet vil der dufte af hjemmelavede pizzaer. Alle der kommer forbi kan smage de forskellige pizzaer og få en lille snak om hvad det er børnene har lavet.

- Jeg vil gerne have, at eleverne tager deres oplevelser med hjem og fortæller om smag og muligheder ved de mange gode produkter. Jeg vil også gerne have, at ungerne får lidt »mad-mod« - altså mod på, at prøve nye grøntsager, krydderurter og nye måder at kombinerer retterne på, siger turismekonsulent Thor Nielsen.

Der vil være 3-4 forskellige slags pizzaer, en vegetarisk, en med gris og grøntsager, en med oksekød og en dessertpizza.

På søndag 16. september klokken 14.30 vil et sæt kyndige dommere smage på pizzaerne og kåre den bedste pizza.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk