19. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemarked for de kræsne i Højeruplund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemarked for de kræsne i Højeruplund
Stevns - 10. december 2015 kl. 14:47

Traktørstedet Højeruplund, Klinteshoppen og Stevns Fødevarenetværk indbyder søndag 13. december til et helt særligt julemarked. Dagen begynder med julegudstjeneste i Højerup Kirke og afsluttes med Lucia-optog i kirken og på traktørstedet.

arrow Læs også: Flere end 1000 på julemarked

Hele dagen fra klokken 10 til 17 er der åbent på traktørstedet, hvor udvalgte kunsthåndværkere og fødevareproducenter fra Stevns tilbyder deres produkter.

Der er frugt og syltede sager fra Engvang, krydderurter fra Urtopia, lokalt opdrættet limousinekød og pålægsvarer fra Skovgård, grøntsager fra Klippingegård og røgvarer fra Livsnyderen og Bonderøven.

De besøgende finder også keramik fra de stevnske kunstnere Trine Bond, Vicki Kolby, Evy Wridt og Ulla Thornberg. Anette Sjølund viser sine malerier med stevnske motiver.

Der er kunsthåndværk i træ fra Ole Jørgensen og Sejer Folke.

Kratgårdens kunsthåndværkere møder op med tekstilkunst, keramik og trådskulpturer. Rikke fra Teadrops byder på smagsprøver af sine te'er, og hvis man ønsker noget stærkere, er der også smagsprøver hos Holte Vinlager og Stevns Bryghus. Grønningegård og Stevns Urter præsenterer deres olier og urter, og hos Fru Mage kan man nappe en ostebid.

Gaver til juletræet finder man også hos Min Taske, hos Tessebølle Får og uld, i Inge Marie Froms creme shop, i Susannes pileflet samt i Linda Jodehls, Hedda Midtgaards og Astrid Muncks smykkebutikker.

Et bidrag til Afrika giver du ved at købe en taske hos Taita Baskets, der sælger afrikanske kurve. Og trænger du til en gave til hjemmet, så tilbyder Hansen Kitchen boligtilbehør.

Juletræer, pyntegrønt og dekorationer finder du hos Bo's juletræer og i Ida's shop med juledekorationer.

Fotografen Daniel Buus vil sørge for, at alle er klar over, hvad et godt juleportræt er.

Julemarkedet er for de kræsne. Der er også gevinster til de kræsne. Alle deltagere har doneret gaver til et lotteri, som de besøgende kan købe lodder til på dagen. Gaverne er udstillede på traktørstedet.

Den kræsne gane bliver også tilfredsstillet. Traktørstedet byder på kaffe, te, gløgg, æbleskiver og flæskesteg, samt øl og vand.

Der er fri entré og parkering ved Højeruplund under julemarkedet.

Det fulde program med links til deltagernes hjemmesider kan læses på: www.hojeruplund.dk

arrow Billeder: Julemarked blev et tilløbsstykke
13. december 2015 kl. 18:30 Opdateret: kl. 18:41
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk