19. oktober 2021
Foto: Johs Chr. Johansen
Foto: Johs Chr. Johansen
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemarked for de kræsne for femte år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemarked for de kræsne for femte år i træk
Stevns - 03. december 2019 kl. 19:52

8. december kan Julemarked for De Kræsne på Højeruplund fejre fem års fødselsdag. Med fem år på Julemandens bagsmæk, kan man vel sige, at markedet er blevet en stevnsk tradition.

En tradition med over 1000 gæster, og hvor et rigt udvalg af kunsthåndværkere, fødevareproducenter, håndværksspecialister og kulturformidlere fra Stevns tilbyder deres kvalitetsprodukter.

Traditioner holdes i hævd
Julemarkedet satser på kvalitetsprodukter indenfor kunsthåndværk, fødevarer, håndværksspecialiteter og kultur. Julemarkedet tiltrækker et kræsent publikum, der sætter pris på en søndagsudflugt med en bid brød til det smukke gamle traktørsted ved Højeruplund.

Dermed lægger julemarkedet sig i tråd med de mange andre arrangementer, der i over hundrede år har trukket gæster til Højeruplund fra nær og fjern.

Udbuddet spænder vidt
Der er i 2019 tilmeldt 45 stadeholdere med kunsthåndværk, fødevarer, håndværkspecialiteter og kulturtilbud. Stadeholdernes produkter, spænder fra keramiske værker over foto, tekstilkunst, smykker, akvareller, træarbejder, glaskunst, origami, pileflet, håndskårne piber, maleri, børstenbinderi, hånddyppede lys og blomsterdekorationer til frugt, grøntsager, marmelader, syltede sager, fisk, kødvarer, ost, charcuteri, krydderurter, honning, vin, the og kaffe, samt bøger og kvalitetstryk.

Husk at medbringe dine knive og sakse, så skærsliberen kan bringe dem i topform til julen.

Markedet fortsætter
Hvis du ikke får nok eller fortryder, at du ikke lige fik købt én af de mange udstillede ting på markedsdagen søndag 8. december, så er stevnsjulemarked.dk er åben frem til næste julemarked. Så hvis man husker et produkt eller en stadeholder kan man altid finde det frem ved et besøg på hjemmesiden.

Julemarkedet byder også på to arbejdende værksteder - et smedeværksted og et trædrejerværksted. Der er således masser at opleve søndag 8. december ved Traktørstedet Højjeruplund.

Man kan læse mere om Julemarked for De Kræsne samt stadeholderne på stevnsjulemarked.dk.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk