16. december 2017
Tom Nielsen - 70 år tirsdag 15. august. Foto: Rita Siig
Tom Nielsen - 70 år tirsdag 15. august. Foto: Rita Siig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemanden runder de 70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemanden runder de 70
Stevns - 12. august 2017 kl. 14:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en aktiv Rødvig-borger, som på tirsdag 15. august fylder rundt. Tom Nielsen fylder denne dag 70 år.

I Rødvig er han bl.a. kendt som kasserer i Rødvig Borgerforening, hvor han også tager aktivt del i de mange opgaver, der er i foreningen, f.eks. med forskønnelse af Rødvig og det kommende halbyggeri i Rødvig. Han er desuden bestyrelsesmedlem i Stevns Frivillighedscenter i Hårlev.

Med fare for at afsløre en offentlig hemmelighed kan det tilføjes, at det også er Tom Nielsen, der hvert år på første søndag i advent gemmer sig bare det store nisseskæg og den røde dragt, når Julemanden ankommer til Rødvig.

En af de seneste fritidsinteresser er hans deltagelse i Pensionistbanden i Rødvig, hvor han i sidste års revy bl.a. havde rollen som borgmester. Tom har også allerede fået tildelt nogle roller i den kommende revy, som så småt er i støbeskeen og bliver opført i foråret 2018.

Tom er stadig aktiv i erhvervslivet, idet han har selvstændig virksomhed som regnskabskonsulent og laver bogføring for virksomheder på Stevns.

Sammen med hustruen: Rita Siig flyttede han fra København til Rødvig i efteråret 2003 i forbindelse med opførelsen af seniorbofælleskabet Ræveholm, hvor Tom er formand for bebyggelsen.

Tom og Rita holder meget af tage på korte ture rundt i Danmark, og de har en drøm om at besøge så mange som muligt af de danske øer. Det bliver dog også til mindst én udlandsrejse hvert år.

Fødselsdagen bliver fejret under private former.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk