25. maj 2020
Børnene starter motionsløbet kl. 13.00 - de voksne følger efter en time senere. Arkivfoto: Hans Jørgen Johansen
Børnene starter motionsløbet kl. 13.00 - de voksne følger efter en time senere. Arkivfoto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubilæumsløb i Valløby Motion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæumsløb i Valløby Motion
Opdateret 18. september 2019 kl. 12:48
Stevns - 18. september 2019 kl. 05:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valløby Motion fejrer i år sit 30-års jubilæum og har i alle årene arrangeret et større motionsløb mod sæsonens afslutning. Derfor er der tale om en jubilæumsløb, som arrangeres på lørdag 21. september med start og slut ved Valløby Forsamlingshus, hvor der er mulighed for omklædning.

Som altid lægger børnene ud med et løb kl. 13.00 - det er på to kilometer. En time senere er det de voksnes tur med løb på henholdsvis 5,5 og 10 kilometer samt 5,5 kilometer gang.

Man kan tilmelde sig online via klubbens hjemmeside: www.valloebymotion.dk frem til midnat torsdag aften - herefter er der mulighed for at tilmelde sig på dagen helt frem til starttidspunktet. Deltagerne opfordres til at tilmelde sig på forhånd for at lette presset på løbsdagen. Forud tilmeldte skal afhente start numre på løbsdagen fra kl. 11.30 forsamlingshuset.

Al parkering på løbsdagen foregår ved renseanlægget på Køgevej cirka 300 meter fra forsamlingshuset. Løberuterne er lagt i og omkring Valløby samt Vallø Slot. Løbet er opdelt efter aldersgrupper, og der er præmier til alle gruppe vindere samt rigtig mange lodtrækningspræmier blandt alle deltagere.

Valløby Motion har 35 frivillige hjælpere klar til at guide løberne rundt, så alle kan få en god oplevelse. Efter løbet er der frugt og chokolade til alle deltagere samt salg af grillmad fra Kok Med Kul På.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk