22. oktober 2018
Johnny Andersen - fulgte i foråret med borgmester Mogens Haugaard over fra Venstre til Nyt Stevns. Nu melder han sig ud igen med henvisning til netop Mogens Haugaards rolle i de netop overståede konstitueringsforhandlinger.
Johnny Andersen - fulgte i foråret med borgmester Mogens Haugaard over fra Venstre til Nyt Stevns. Nu melder han sig ud igen med henvisning til netop Mogens Haugaards rolle i de netop overståede konstitueringsforhandlinger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forlader Nyt Stevns i protest mod dobbeltspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forlader Nyt Stevns i protest mod dobbeltspil
Stevns - 07. december 2017 kl. 14:02
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En af Nyt Stevns' mest aktive kandidater i valgkampen: Johnny Andersen fra Hårlev melder sig nu ud af den tværpolitiske liste. Det meddelte han selv i en telefonopringning til DAGBLADET Stevns torsdag formiddag.

arrow Læs også: Ny formand valgt i Nyt Stevns

- Jeg har besluttet, at jeg melder mig ud af Nyt Stevns. Det sker i eftermiddag, hvor jeg vil meddele, at jeg ikke med troværdigheden i behold kan forsvare det dobbeltspil, som Mogens Haugaard har ført. Når man har indgået en aftale og støtter en borgmester, så er det den, der gælder. Mogens havde opnået en vigtig post som formand for Social- og Sundhedsudvalget, men den har han nu kastet over styr, fordi han prøver på at blive borgmester. Det kan jeg godt forstå, at Anette Mortensen er nødt til at reagere imod, siger han.

Johnny Andersen tilføjer, at han fulgte med Mogens Haugaard over i Nyt Stevns, fordi han ikke mente, at han blev ordentligt behandlet af Venstre.

- Men når han så efterfølgende laver en aftale med en borgmester fra Venstre, så skal man også stå ved den og slå en streg over fortiden. Derfor forlader jeg nu Nyt Stevns, siger Johnny Andersen.

Mogens Haugaard tager Johnny Andersens udmeldelse til efterretning og har ikke yderligere kommentarer til den.

arrow Formandskab har forladt Nyt Stevns
12. december 2017 kl. 15:33 Opdateret: kl. 12:55
arrow Formandskabet i Nyt Stevns går
07. december 2017 kl. 13:05 Opdateret: kl. 13:05
arrow Venstre smed DF og Nyt Stevns ud
04. december 2017 kl. 19:36 Opdateret: kl. 08:25

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk