18. april 2021
Stevns Jernmand aflyses i år. Arkivfoto
Stevns Jernmand aflyses i år. Arkivfoto
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen Stevns Jernmand i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen Stevns Jernmand i år
Stevns - 16. april 2020 kl. 10:24
Af Anders Kamper

Den populære Stevns Jernmand skulle være afviklet for syvende år i træk søndag 28. juni, men det har coronaens indtog sat en stopper for.

arrow Læs også: Kombination af vindmøller og corona aflyser Stevns Jernmand

I sidste uge meddelte arrangøren, Køge Tri, at de ville sunde sig og se på en mulig ny dato, og det skulle ske på et møde i aftes med løbsleder Torben Karlshøj i spidsen.

Udgangen på mødet blev dog en total aflysning af stævnet, og dermed kommer de 500 deltagere ikke i aktion i vandet ud for Rødvig, på en cykeltur mod vest og til sidst løbeture rundt om Boesdal Kalkbrud.

På mødet i aftes var flere datoer i spil i september med stort fokus på søndag 20. september, men det kan ikke lade sig gøre.

- Der var grønt lys fra havnen i Rødvig, men det er nok lidt for sent i forhold til vandtemperaturen. Det skal være 13 grader, før det er tilladt at gennemføre et stævne, siger Torben Karlshøj.

- Det er ærgerligt, for jeg havde håbet, at vi kunne finde en ny dato, men der kom for mange forhindringer i vejen. Nogle af vores ledende personer skal til eller afvikle konfirmation, andre arrangementer kunne ikke rykkes, og så er der ikke noget at gøre. Tøserunden skal også køres i september sammen med Sjælland Rundt, så pludselig var der meget i spil, siger Torben Karlshøj.

Derfor trak Stevns Jernmand sig, og alle tilmeldte overføres nu til 2021, og hvis man ikke stiller op der, så betales tilmeldingsgebyret tilbage.

Arrangørerne arbejder nu på at lave en virtuel tri-konkurrence søndag 28. juni i lighed med Danmark Løber på søndag, hvor man enten kan gå eller løbe for sig selv få en tid noteret i forhold til konkurrenterne.

- Det bliver et noget mindre format, så hvis vi kan få 100 deltagere med, så er det fint, men der kommer mere information ud om det, siger Torben Karlshøj.

arrow Billeder: Jernmand med brandgod stemning
01. juli 2019 kl. 14:23 Opdateret: kl. 14:23
arrow Stevns Jernmand med søsyge og et cykelstyrt
01. juli 2019 kl. 12:15 Opdateret: kl. 11:31
arrow Video og billeder: Brandvarm jernmand er i fuld gang
30. juni 2019 kl. 12:24 Opdateret: kl. 12:25
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk