4. juli 2020
Billede
Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indsatsleder efter dødsbrand: Vi fandt ham på sofaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsatsleder efter dødsbrand: Vi fandt ham på sofaen
Stevns - 17. november 2019 kl. 09:14
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag morgen har politiet spærret Kornvænget 21 i Rødvig af, efter der sent lørdag aften udbrød brand i huset, der ligger tilbagetrukket fra vejen på en såkaldt koteletgrund.

- Vi er godt klar over, at der er en person i huset, da vi får meldingen om brand, så derfor bliver der også rekvireret en ambulance til stedet i forbindelse ?ed, at der bliver slået alarm, siger indsatsleder Klaus Stevns Madsen fra Øst Sjællands Beredskab, da sn.dk taler med ham søndag morgen.

arrow Læs også: Dødsbrand kan være startet af en varmeblæser i soveværelset

Han er den første mand på stedet, og det første han lægger mærke til, det er, at der er ild i ved carporten, og at der er ild inde i selve huset også.

- Det er et typisk hus fra 60erne og 70erne med et køkken, en stue, soveværelse og entre. Der er brand i selve soveærelset, men det er på sofaen i stuen, vi finder manden, siger han til avisen.

Alarmen gik 22.02 og indsatslederen kunne køre fra stedet 01.20, efter mandskab fra brandstationen i Store Heddinge havde fået kontrol over ilden og slukket den i det tætbebyggede boligkvarter i Rødvig. Desuden var der rekvireret en bil med sprøjte fra Hårlev og en tankvogn fra stationen i Lellinge.

- Heldigvis fik vi ret hurtigt styr på ilden, så vi fik ikke brug for den ekstra tankvogn, men desværre havde branden den tragiske udgang, at manden vi reddede ud blev erklæret død, da han ankom til sygehuset, lyder det fra Klaus Stevns Madsen.

Nu er det op til politiets teknikere at finde årsagen til branden og, hvordan den er opstået.

- Der var en enorm varmeudvikling i huset, så flere af de elektriske installationer er smeltet. Umiddelbart har branden været værst i soveværelset, forklarer indsatslederen fra Øst Sjællands Beredskab til sn.dk.

arrow 66-årig mand er død i husbrand på Stevns
17. november 2019 kl. 06:06 Opdateret: kl. 07:22
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk