21. november 2018
Modelfoto
Modelfoto
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indsamling til Red Barnet ved kommunevalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsamling til Red Barnet ved kommunevalget
Stevns - 13. november 2017 kl. 14:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når vælgerne går til stemmeurnerne 21. november, vil de landet over blive mødt med indsamlere foran valgstederne. De samler ind til Red Barnets arbejde for udsatte og sårbare børn i verdens brændpunkter.

- De små er altid de største ofre, når krig og katastrofer rammer. Børn er de mest udsatte over for sult, sygdomme og kulde. Mange børn på flugt fra f.eks. krigen i Syrien ejer kun det tøj, de havde på, da de flygtede fra deres hjem. Det kan være shorts, sandaler eller nattøj. Og nu går vi ind i den allerhårdeste og koldeste årstid. I Red Barnet kæmper vi for at give børnene varme. De skal have vintertøj, støvler og huer og de skal have et varmt og trygt sted at sove. Det er sådan, vi kan sikre, at de ikke får forfrysninger eller infektioner, der kan koste dem livet og at de kommer sikkert gennem vinteren, siger generalsekretær Jonas Keiding Lindholm.

Men Red Barnet mangler indsamlere på Stevns. Derfor søger organisationen frivillige, som vil tage en to timers vagt. Man vælger selv sit valgsted. Tilmelding på www.valg.redbarnet.dk senest tirsdag 14. november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk