28. november 2020
Jimmi Larsen
Foto: Jimmi Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrudsbølge i ferietiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudsbølge i ferietiden
Stevns - 15. juli 2019 kl. 11:11
Af Erik Nielsen

Om der er en sammenhæng mellem de forskellige indbrud skal være usagt. Men det kan konstateres, at der hen over weekenden er anmeldt hele ni indbrud, som er er foregået på adresser i Stevns Kommune. Og at de er sket i en periode, hvor mange huse er midlertidigt forladt til fordel for en feriedestination.

arrow Læs også: Nyt indbrud i Valløby

Flest indbrud er anmeldt i Store Heddinge og i Hellested, hvor tre adresser hvert sted har haft besøg af ubudne gæster. De tre sidste steder, politiet har fået anmeldelser om indbrud er i henholdsvis Valløby, Strøby og Hårlev.

Det første indbrud i Store Heddinge er sket på Sirgræsvej, hvor terrassedøren er blevet brudt op med en skruetrækker eller lignende. Alle skuffer og skabe i hele huset er blevet gennemrodet og stod åbne, da husejerne kom hjem. Indbruddet har fundet sted fra torsdag aften klokken 18 til fredag klkken 8.50.

Det andet indbrud er sket på Rødsvingel og har stort set fundet sted i samme tidsrum - her er det dog indsnævret til torsdag klokken 18.30 til fredag klokken 8. Også her er der brugt en mindre skruetrækker til at bryde et vindue op ved bagindgangen til huset. Skuffe og skabe var også her gennemrodet.

Det tredje og sidst anmelddte indbrud i Store Heddinge er sket på Hanekjær, hvor hasperne til hoveddøren var skåret over, hvorefter, der har været adgang til hele huset. Der er melding om stjålne euro, smykker samt en brobizz. Indbruddet her er sket i tidsrummet torsdag 10. juli klokken 14 til fredadg 12. juli klokken 12.30.

I Hellested er der også anmeldt tre indbrud i weekenden. Det første på Spurvevej, der kan være sket i tirdsrummet søndag 7. juli til lørdag 13. juli klokken 9.14. En havedør er brudt op, og der er umiddelbart kun blevet rodet rundt i soveværelset og et såkaldt walk-in-closet. Der er stjålet smykker oplyser anmelderen.

I Elverhøjparken i Hellested er der sket et indbrud ved, at et køkkenvindue er brudt om med et koben. Her er der spor efter færden i hele huset, hvor skuffer og skabe stod åbne. Dette har fundet sted i tidsrummet fredag klokken 18 til lørdag klokken 17.10. De ubudne gæster er forsvundet igen ud igennem husets hoveddør.

Også et hus på Drosselvej i Hellested har haft indbrud. Et køkkenvindue på bagsiden af huset er brudt op - formentlig med en skruetrækker. Skuffer og skabe gennemrodet, og havedøren er brugt til at fosvinde ud igennem på ny. Dette indbrud har fundet sted i perioden torsdag klokekn 12 til søndag klokken 16.

De tre andre enkeltstående indbrud i henholdsvis Valløby, Strøby og Hårlev er beskrevet som noter som kan læses i link til denne historie. I sidste uge var der i øvrigt også to yderligere anmeldte indbrud, der også er linket til.

arrow Indbrudstyv set forsvinde på cykel
15. juli 2019 kl. 10:28 Opdateret: kl. 10:28
arrow Alt stod åben efter indbrud
15. juli 2019 kl. 10:18 Opdateret: kl. 10:19
arrow Indbrud: Alt gennemrodet i hele huset
11. juli 2019 kl. 08:46 Opdateret: kl. 08:46
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk