26. februar 2020
Formanden for Snurretoppens arbejdsgruppe: Bjarne Hendrichsen (tv.) takkede Spilledåsen for et godt samarbejde, der ifølge ham er forudsætningen for et velfungerende kulturhus. Foto: Martin V. Andersen
gallery icon

Se billedserie

Formanden for Snurretoppens arbejdsgruppe: Bjarne Hendrichsen (tv.) takkede Spilledåsen for et godt samarbejde, der ifølge ham er forudsætningen for et velfungerende kulturhus. Foto: Martin V. Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hyldest til de frivillige skattespekulanter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hyldest til de frivillige skattespekulanter
Stevns - 11. september 2019 kl. 12:51
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fuldt hus til aftenens koncert i Spilledåsen, men allerede kl. 18.30 var der mange mennesker i Snurretoppens foyer, da Kulturforeningen Spilledåsen fejrede sit 25 års-jubilæum med en reception med både boblevand og snacks.

arrow Læs også: Billeder og anmeldelse: Jubilæumsaften med forsøg på at blande olie og vand

Foreningens næstformand Rolf Persson holdt festtalen under formandens sygeorlov og repeterede historien bag foreningen. Han sluttede med at takke det altid veloplagte publikum, som mangen en gang har imponeret de optrædende.

Snurretoppens formand Bjarne Hendrichsen kvitterede med en varm og munter hyldest til jubilaren, inden han udbragte et trefoldigt leve for foreningen.

- Det er en lille smule tankevækkende, at Spilledåsen er funderet på en gruppe skattespekulanter, der ville prøve at undgå at betale moms. Men når vi ser, hvad der er kommet ud af det, synes jeg, at vi skal tilgive dem, sagde Bjarne Hendrichsen.

Han fremhævede Spilledåsens evne til at favne både de etablerede kunstnere og de nye up coming-navne - og nævnte konkret Niels Henning Ørsted Pedersen, der aldrig nåede at realisere sine planer om indspille en cd i Snurretoppen, inden han døde, og Aura, der gav én af sine allerførste koncerter, før hun blev kendt, i netop Snurretoppen.

Bjarne Hendrichsen takkede Spilledåsen for et godt samarbejde gennem årene:

- Det er forudsætningen for et velfungerende kulturhus, at samarbejdet fungerer mellem alle dets aktører, understregede han.

Borgmester Anette Mortensen hyldede i sin tale de frivillige i både Spilledåsen og Snurretoppen.

- Det kan kun lade sig gøre at drive et kulturhus, hvis der er nogen, der gør en kæmpeindsats. Når nogen kæmper for en sag, tiltrækker det ofte store navne. Så lad os give en kæmpehånd til dette fantastiske sted, sagde hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk